Η σχέση τους με τη θρησκεία είναι το Α και το Ω της ζωής τους… Η δημοφιλής ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου και ο καταξιωμένος σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας έρχoνται «TETATET στον ALPHA» με τον Τάσο Τρύφωνος σε μία σπάνια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, όπου θα απαντήσουν σε όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς, αλλά θα αποκαλύψουν και όλα όσα δεν ξέραμε για τους ίδιους μέχρι σήμερα…

Την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου, το δημοφιλέστερο ίσως καλλιτεχνικό ζευγάρι της Κύπρου μιλάει για όλα σε μια εξομολογητική συνέντευξη που θα καθηλώσει. Εξηγούν την προσήλωση και τη σχέση τους με τη θρησκεία και την εκκλησία και μιλούν για τη νέα τους τηλεοπτική πρόκληση με τη μίνι σειρά που αφορά στη ζωή του «Αγίου Παϊσίου», η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα. Μιλούν για τη μακρόχρονη περιπέτεια της υγείας της Άλκηστης Παυλίδου και τον πρόσφατο χαμό της που συγκίνησε το παγκύπριο. Η Χριστίνα Παυλίδου θυμάται ιστορίες και περιστατικά από τη ζωή με τη μητέρα της και διηγείται τις τελευταίες στιγμές που έζησε δίπλα της.

Ο Γιώργος Τσιάκκας αναφέρεται στη σημερινή κυπριακή τηλεόραση, τις επιτυχίες και αποτυχίες, ενώ μαζί με τη Χριστίνα παίρνουν θέση για όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στο χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις, αλλά και την πανδημία.

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κυριακή 6 Ιουνίου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ