Η κοινωνική απομόνωση ήταν φυσικό επακόλουθο της πανδημίας. Κλειστές πόρτες, περιορισμένος χώρος, άπλετος χρόνος και συνεχής αναζήτηση μιας αισιόδοξης νότας. Μέσα από την κοινωνική απομόνωση η τέχνη δεν θα μπορούσε να μην μείνει ανεπηρέαστη.

Σε τέτοιες συνθήκες η τέχνη αλλάζει μορφή, επηρεάζεται αλλά παραμένει τέχνη. Αναγεννιέται και εξακολουθεί ν’ ανθίζει. Έργα που γεννήθηκαν εν μέσω καραντίνας παρουσιάζονται στην έκθεση με τίτλο RestART από 11 νεαρούς καλλιτέχνες, οι οποίοι αντικατέστησαν το αίσθημα της κοινωνικής απομόνωσης με μια πιο δημιουργική νότα. Η έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας έγινε την Κυριακή 14 Ιουνίου, αποτυπώνει όλα τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των 11 νεαρών δημιουργών οι οποίοι μας θέλουν συνοδοιπόρους στο δικό τους RestART.

Το Hello Cyprus! βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης και μίλησε με τους καλλιτέχνες, καταγράφοντας συγχρόνως εικόνες από τα έργα τους αλλά από την λαμπερή εκδήλωση.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: 

Γιώργος Αντωνίου, Δήμητρα Ολυμπίου, Άρτεμις Παυλίδου, Βασίλης Αργυρός, Χαριτίνη Ηλιάδου, Κωνσταντίνος Μάρκου, Αντρέας Στυλιανού, Τζούλιο Φίλιππο Ντ’Ερρίκο, Τάσος Ευαγγέλου, Πέννυ Φοινίρη, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον σύνδεσμο “Αγκαλιάζω με Αγάπη” υπό μορφή αγαθών, μετά από κοινή απόφαση των καλλιτεχνών, ενώ η έκθεση πραγματοποιείται στον εναλλακτικό χώρο του Μοτέλ και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ