Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το Πάσχα και αρκετοί είναι αυτοί που νηστεύουν, αλλά έχουν την επιθυμία να φάνε και κάτι γλυκό.

Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε, αυτή η πανεύκολη συνταγή για νηστίσιμο κορμό με ταχίνι και μέλι είναι ότι καλύτερο για εσάς.

ΥΛΙΚΑ

420γρ. ταχίνι
200γρ. μέλι
200γρ. κουβερτούρα
50γρ. φουντούκια
300γρ. μπισκότα Digestive

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα Digestive και κόβουμε τα φουντούκια να είναι χοντροκομμένα. Θέλουμε το φουντούκι να βρίσκεται σε κάθε μπουκιά που θα φάμε μέχρι το τέλος. Αφήστε τα στην άκρη και πιάστε την υγρή παρασκευή.

Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το μέλι και ζέστανετε το μέχρι να μαλακώσει. Στο μεταξύ σε ένα μπολ σπάστε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ρίξτε μέσα και το ταχίνι. Αφού μαλακώσει το μέλι και είναι πιο ρευστό ρίξτε το πάνω από την κουβερτούρα και το ταχίνι. Ανακάτεψτε τα μέχρι να λιώσει εντελώς η κουβερτούρα και στο τέλος προσθέστε τα μπισκότα και το φουντούκι.

Ρίξτε το μείγμα σε μια λαδόκολλα σχηματίζοντας μια λωρίδα. Έπειτα, τυλίξτε σφιχτά τη λαδόκολλα, έτσι ώστε να σχηματίσετε ένα κυλινδρικό σχήμα και σφίξτε τις δύο άκρες- σαν καραμέλα. Βάλτε στην κατάψυξη για 45 λεπτά και ο νηστίσιμος κορμός μας είναι έτοιμος.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ