Όλοι αγαπάνε το ψωμί, ακόμα και εκείνοι που δεν το προτιμούν επειδή παχαίνει, αλλά αν το βρουν μπροστά τους σίγουρα θα τσιμπήσουν λιγάκι.

Μπορεί το ψωμί να θέλει αρκετό χρόνο για να φτιαχτεί, αλλά με τη συνταγή που βρήκαμε θα εντυπωσιαστείτε, αφού θέλει μόνο 5 λεπτά για να φτιαχτεί και λίγη ώρα για να ψηθεί.

ΥΛΙΚΑ

3 φλιτζάνια αλεύρι (300 γρ.)
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (30 γραμ)
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (4 γραμ)
1/2 κουταλά της σούπας ξηρή μαγιά (10 γραμ)
200 ml ζεστό γάλα
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε τα υλικά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια βάζουμε τη ζύμη μας σε έναν πάγκο με αλεύρι και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε καλά.

Μετά, με τον πλάστη μας ανοίγουμε το φύλλο μας (σε σχήμα λαγάνας) και αρχίζουμε να τυλίγουμε σε ρολάκι. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ