Ανήμερα των γενεθλίων της, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και συνομίλησε με τον οικοδεσπότη της εκπομπής, παραχωρώντας την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την επανένταξη του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό». Ο Νίκος Μουτσινάς περιποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό την καλεσμένη του, καθώς της ετοίμασε ένα τραπέζι προς τιμήν της και η συζήτηση ξεκίνησε.

Η Φαίη Σκορδά ήταν κάτι παραπάνω από άνετη και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα και φυσικά στο big thing της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε η ίδια να το πετύχει.

Η αλήθεια είναι, ότι η απόφαση να συμπράξουν και πάλι τηλεοπτικά, σε ένα προϊόν που οι ίδιοι δημιούργησαν, ήταν ένα από τα highlights της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, αναφέρθηκε σε αυτό το βήμα, καθιστώντας σαφές ότι επρόκειτο για δική της απόφαση.

«Η ιδέα ήταν δική μου. Αλλά το βρίσκω πολύ αληθινό. Ξεκινήσαμε μαζί τότε, ενώ ήδη ο καθένας είχε τη δική του πορεία. Θυμάμαι, όταν μας είχε γίνει η πρόταση από το Mega, εγώ δεν ήθελα, γιατί μου έκανε πολύ περίεργο ένα ζευγάρι να είναι μαζί στην τηλεόραση. Δεν ήθελα, γιατί έλεγα “τώρα τι θα πουν”. Μετά είχα μάθει ότι στο Alter υπήρχαν κάποια προβλήματα έντονα, οπότε είπα το “ναι”. Γίνεται ο γάμος μας με το καλό και μετά ξεκινήσαμε. Μετά πήγαμε στον ΑΝΤ1. Μετά, λοιπόν, όταν χωρίσαμε, δεν γινόταν. Δεν γίνεται μετά από έναν χωρισμό να είναι όλα καλά. Το σταματήσαμε. Τώρα που το βλέπω απ’ έξω, μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους και στην εκπομπή νομίζω ότι χρειαζόταν να επιστρέψει».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα και του ζήτησε να βρεθεί και πάλι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού, κάτι που όπως ανέφερε πιστεύει πως είχε περάσει και από το μυαλό των ανθρώπων του ΑΝΤ1.

«Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “άκου να σου πω, θα έρθεις στην εκπομπή”… Το συζήτησα με το κανάλι. Νομίζω ότι κι από την πλευρά του καναλιού είχε περάσει ως σκέψη, αλλά δεν θα μου το έλεγαν ποτέ, επειδή με αγαπούν και με εκτιμούν δεν θα έμπαιναν σε κάτι τόσο προσωπικό».

Για το τέλος, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα βρίσκονται και οι δύο στο τιμόνι της παρουσίασης του «Πρωινού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ