Hello! sexy.. Κατ’ ακρίβειαν είναι αυτό που με κεφαλαία και bold γράμματα γράφει πάνω στο μωβ κουτί της.. ε, πώς να μη με κερδίσει πριν καν τη δοκιμάσω; Και όχι μόνο αυτό, το texture της είναι μεταλλικό ασημί. Fucking Glam

Αν για κάποιο λόγο δεν είδες το τελευταίο μας βίντεο, δες τα όλα και από μόνη σου

You had me at hello! λοιπόν Glamglow.

Και αν θες και review, honestly, είναι too sexy. Αφήνει το δέρμα τόσο μαλακό και ενυδατωμένο μετά από μια μόνο χρήση που εγώ την έχω βάλει στο front row με τα προϊόντα που χρησιμοποιώ συστηματικά.  Μιας και χρησιμοποίησα το απαγορευμένο F word, μαθαίνεις και πώς μυρίζω αυτές τις μέρες.

 

Woody ,fresh, decadent και – να τολμήσω να πώ –  provocative.. με notes από leather, tonka bean, sage, lavender, vanilla και almond oil.. το Fucking Fabulous από Tom Ford είναι απλά εθιστικό.

 

 

Ο ‘εθισμός’ μου με τις μυρωδίες συνεχίζεται και στο χώρο μου; Wood Sage & Sea Salt από Jo Malone London. Το πόσο σημαντικά είναι τα κεριά στο ritual μου στο έχω ξαναπεί.. μαζί με ένα ποτήρι κρασί και μουσική, είναι ο τρόπος μου να κλείσω τη μέρα μου σε ζεν mode. Αυτό που δεν έτυχε ίσως να σου πω, είναι πώς την ίδια συνήθεια έχω και κατα τη διάρκεια της μέρας.

Ως freelancer, περνώ πολλές ώρες στο studio; και το να με εμπνέει το space μου είναι ότι πιο σημαντικό για να μπορώ να είμαι δημιουργική και αποδοτική. Πάνω στο γραφείο μου (πέρα από το σύνηθες fashion madness) θα βρεις πάντα φρέσκα λουλούδια και κεριά. Σε γενικές γραμμές μου αρέσουν οι woody και amber-ish μυρωδιές αλλά συγκεκριμένα για το πρωί προτιμώ ότιδήποτε fresh και earth και το συγκεκριμένο είναι all about that; ambrette seeds, sea salt και tones από sage που επίσης λατρεύω και χρησιμοποιώ πολύ συχνά – DIVINE!

Κάτι που πρέπει να ξέρεις για εμένα είναι πώς άμα μου αρέσει κάτι, μου αρέσει πολύ – και το χρησιμοποιώ/φοράω συνέχεια.

Είτε είναι ρούχα και outfits είτε είναι beauty products.

Μιλήσαμε για τα hotpants.. τα είδαμε κιόλας, εδώ και εδώ . Εύχομαι να σου αρέσουν και σένα γιατι θα τα βλέπεις συχνά!

Όπως επίσης έχω πει ξανά, μου αρέσει να γειώνω το sexiness, είτε με ένα στοιχείο αndrogynous ή άλλοτε με κάτι sporty.

Για αυτό συνδιάζω το μικροσκοπικό – σε στυλ αντρικό μποξεράκι – σορτσάκι μου με μια αντρική και oversized vintage καμπαρντίνα!

Αν το βρίσκεις too much (για έξω), κράτα το για μέσα. Too good και για loungewear.
Μπορεί να μη σε βλέπει κανείς.. σε βλέπει όμως ο καθρέπτης σου.. άρα σημαντικό είναι να νιώθεις όμορφα πρώτα από όλα με τον εαυτό σου!

Εγώ πάντως θα το τολμήσω. Βάζω kitten heel (αντί ψηλοτάκουνο) για να αφαιρέσω πόντους από το sexiness… επειδή come on, όσο βολικά και σικ και αν βρίσκω τα kitten heels, κάθε άλλο παρά sexy δεν είναι.

Balance, all about balance!

Λίγο highlighter (πάντα Bobbi Brown), μάσκαρα (Estee Lauder meowww) και είμαι έτοιμη.

 

 

 

 

 

Off I go

Until the next time!

A.x

 

Credits

Photography Georgios Motitis
Ευχαριστούμε ’to kafe tis Chrysanthi’s’ για τη θερμή φιλοξενία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ