Θα το πάρω ακριβώς από εκεί που το άφησα. Κάνω unpack το feathered mini dress που πήρα τις προάλλες από το Flashback, συνδυάζω με bling κοσμήματα, δίχτυ, μαύρα ψηλοτάκουνα από Alevi και ετοιμάστηκα.. party time!

Βρίσκομαι στο ολοκαίνουργιο The Icon Limassol, όροφος 17, μουσική στη διαπασών, παίζει playlist με Grace Jones, Ivan και Roisin Murphy και μόλις έχω βάλει ένα ποτήρι κρασί!

Super classic και γρήγορο make-up από εμένα με eyeliner και red lip αρχίζοντας με το σημαντικότερο – αψεγάδιαστη επιδερμίδα – thanks Estee Lauder, Double Wear foundation rocks! Πολλές (πάρα πολλές) δόσεις highlighting powder – γιατί I like shine and I won’t lie – και πιο συγκεκριμένα την Pink Glow από Bobbi Brown. Κόκκινο κραγιόν σε απόχρωση ‘DON’T STOP – 305’ και γατίσιο μάτι με την Sumptuous Extreme Mascara επίσης από Estee Lauder.

Τελειώνω με Tom Ford – Ombre Leather – είμαι σε διάθεση Femme Fatale. Haha! Βεβαίως και αστειεύομαι, όμως η μυρωδιά του συγκεκριμένου αρώματος σου δίνει μυστήριο, δύναμη και sexiness. Go check και έλα να μου πεις αν υπερβάλλω.. σε προκαλώ! Too good!

Tο in between, και το party scene το είδες/βλέπεις λογικά στο Instagram μου εάν με ακολουθείς… για τώρα όμως επέτρεψε μου να το κάνω skip και να σου δείξω τα step που ακολουθώ ΠΑΝΤΑ μετά από ένα πάρτυ… είτε το ίδιο βράδυ εάν έχω τη δύναμη, ή αν όχι, ‘the day after’.

Επειδή θα πιω τα 2-3 gin tonics μου και (θα σου εκμυστηρευτώ) θα καπνίσω και πέντε – έξι τσιγάρα (bad habits), η επιδερμίδα μου θα διψάει διπλά για ενυδάτωση και φροντίδα. Αφού ξεβαφτώ καλά (με διπλό καθαρισμό) θα εφαρμόσω μια μάσκα.

Δίχως καμία υπερβολή, η σειρά της Glamglow είναι αν όχι η καλύτερη, μια από τις καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει ever. Έβαζα για καιρό την ασημένια (δες εδώ πώς μοιάζει) και τώρα δοκιμάζω τη χρυσή. Και glam και glow, ακριβώς όπως το λέει! Δοκίμασε την και τα λέμε.

Αυτά για σήμερα.

Τα λέμε σύντομα!

Α. x

 

Credits

Photography Georgios Motitis

Ευχαριστούμε το The Icon Limassol για τη θερμή φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ