Μια από τις φετινές τάσεις που θα ακολουθήσω και ίσως να το έχεις ήδη καταλάβει αφού σου εξέφρασα την ιδιαίτερη συμπάθεια μου από το Χειμώνα.

Το είδαμε δειλά δειλά να εμφανίζεται από το SS19 του Jacquemus και μέχρι το Χειμώνα που μας πέρασε ήταν πια σχεδόν παντού.. σίγουρα θα το είδες σε πλεκτό! Αυτή τη σεζόν ξέχνα και το σχεδόν. Θα είναι απλά all over the place!

Όπως σου εξήγησα πολλές φορές, μου αρέσει να γειώνω το sexiness με ένα androgynous ή sporty στοιχείο για να επιτυγχάνω ένα balance – και δε νομίζω να διαφωνείς πώς είναι too hot, hot damn (ποια είμαι εγώ να αμφισβητήσω τον Bruno Mars). Αν και too sexy, οι παιχνιδιάρικοι χρωματισμοί και το colourful styling που έχουμε δει στα catwalks παραπέμπουν σε οτιδήποτε παρά κάτι προκλητικό (για συνέχισε το scrolling.. σου έχω απόδειξη πιο κάτω).

Γενικά, το χρώμα αλλά και το styling ενός look, παίζουν τεράστιο ρόλο αφού για παράδειγμα το μαύρο προσδίδει από μόνο του μυστήριο και sexiness άρα το χειρίζεσαι και διαφορετικά από κάτι ενδεχομένως ακριβώς το ίδιο σε shape όμως διαφορετικό σε χρώμα και styling.

Εδώ, the very polished YSL way, γειώνω το hotpant μου με romantic lace-y μπλούζα, tailored blazer και παιχνιδιάρικη ζώνη. Δημιουργώ χρωματικό contrast στο κάτω μέρος με τα φούξια πέδιλα! Τι σου λέει? Βρες όλο μου το look στην Amicci.

Και όπως βλέπεις δε τα λέω μόνο εγώ. Είτε σε λεπτό πλεκτό, σε tailored α λα YSL, πιο effortless και 80s inspired όπως Isabel Marant ή με επιρροές από τα 70ς α λα Miu Miu. Με μια βόλτα στα μαγαζιά, θα βρεις πολλά; neon και έντονα χρώματα, printed ή matchy με το ίδιο bralette top.

Until the next time!

A. x

 

Credits

Μπλούζα, shorts, ζώνη, σακάκι, σκουλαρίκια και τσάντα YSL από AMICCI

Γυαλιά ηλίου και πέδιλα The Attico από AMICCI

Photography Georgios Motitis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ