Hello!

Missed me?

Έλα μη ντρέπεσαι, μεταξύ μας είμαστε. Μπορεί να μας κράτησε λίγο μακριά ο κορωνοϊός τον προηγούμενο μήνα, όμως.. υπόσχομαι. Θα επανορθώσω!

Σήμερα θα σε πάω μαζί μου για ψώνια.Πρώτον, φαίνεται πώς τα πράγματα καλυτερεύουν σιγά σιγά.. λίγες μέρες μείνανε.

Το ‘who let the dogs out’ το ξέρεις; Αυτό, on repeat.

Τέλοσπάντων, ετοιμάσου. Θα βγούμε!

Fyi έχω κάνει ήδη κράτηση και για lunch και για dinner. 3 days in a row.

Υπερβολικό λες;

Μπα!

Άαααρα, θέλω και τα ανάλογα outfit. Δε θα το πάρω ελαφρά, this is a celebration, WE ARE GOING OUT.

Λόγος δεύτερος – είναι womens day αυτή την εβδομάδα, για αυτό ας κάνουμε λίγο self love!

Και by self love φυσικά εννοώ όλο το πακέτο. Beaute, fashion and getting pretty inside out!

Το killer eye-liner μου είναι courtesy της αγαπημένης μου ILONA.  Φυσικά έκανα και ένα γρήγορο φρεσκάρισμα πριν βγω! Αν και δεν είμαι φαν του πολύ βαρετού μακιγιάζ, τα μόνα πράγματα που δε θα παραλείψω ποτέ, είναι μάσκαρα και highlighter για natural και fresh αποτέλεσμα.

Για μάσκαρα, η Estee Lauder, είναι πάντα στις τοπ επιλογές μου – cat eye guaranteed – ααρρρρρρρ!

Μιλώντας για highlighter, all the way Bobbie Brown – it rocks. Αaaa… αν και δε νομίζω, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι για το mood μου, that would be, FUCKING FABULOUS. Thanks for that Tom Ford, I can relate!

Και αν θες και τρίτο, αλλαγή εποχής και μακράν η αγαπημένη μου! Spring baby.

Δύο λέξεις, transitional dressing.

Δε κρυώνεις, δε ζεσταίνεσαι, φοράς ότι γουστάρεις και παίζεις με ρούχα από δύο εποχές.. ότι πιο ενδιαφέρον. Λοιπόν, μπεζ κοστούμι από το super cool Samsoe and Samsoe, κίτρινα kitten heels και μαύρη micro bag από Christian Louboutin, topped up με baseball cap από The North Face και off I go (να αδειάσω το πορτοφόλι μου)!

Ονομάζω αυτό το shopping spree – from me to me..

Θα περάσω τη μέρα μου στην Amicci, το Amicci studio και designer studio και ετοιμάσου. Θα δεις χρώμα, πολύ χρώμα..ψηλοτάκουνα, κρύσταλλα, παγιέτες!

Κάποια (keyword κάποια) από τα must – have μου για αυτή τη σεζόν..

* Το blazer με oversized shoulders – αν και το φοράω κάθε σεζόν, αυτή τη φορά, the brighter the better. Είμαι κυριολεκτικά obsessed με αυτό το neon από The Attico.. και ως μόνο του αλλά και σαν κοστούμι με τη κοντή φούστα! Μπορείς να κάνεις τόσους πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Εδώ κόκκινο – φούξια – πράσινο… it’s a vibe.

* Μini (πολύ mini) φούστες, φορέματα και hotpants. Ναι ναι ναι! Βέβαια, θέλει προσοχή όχι μόνο στο styling αλλά στο όλο mood που θα δώσεις στο look σου. Ως μεγάλη φαν των contrasts aλλά και παράλληλα του balance, πιστεύω πώς όταν φοράς κάτι πολύ sexy, το υπόλοιπο, δηλαδή μαλλιά και make-up πρέπει με κάποιο τρόπο να το εξισορροπεί. Είτε θα είσαι cool και effortless με out of bed hair και ελάχιστο make up, ή θα το γειώσεις με σικ αυστηρότητα. Μπούκλα και smokey eye με micro mini – είναι απλά NO. Μπορεί να μου ανακατευτεί και το στομάχι, sorry girls. Θα κάνω ακόμη μια φορά reference το The Attico (και δε θα είναι η τελευταία) επειδή πέραν από τα εξαιρετικά ρούχα, έχουν αυτό ακριβώς το badass, ‘I am sexy but try to mess with me’, mood.

Χρωματιστά αξεσουάρ.. SHOES SHOES SHOES αλλά και τσάντες και γυαλιά ηλίου αφού αυτά είναι που άλλωστε μετατρέπουν τα ρούχα σε outfit!

* Shoulder pads παντού – το αγαπημένο μου (can’t leave without) λευκό t-shirt αναβαθμίζεται αλλά και όχι μόνο. Φορέματα, μπλούζες, πουκάμισα, σακάκια. Οι βάτες δίνουν έναν απίστευτο δυναμισμό αλλά και παράλληλα ένα ρομαντισμό αφού σε παραπέμπουν αυτόματα σε άλλες δεκαετίες.

* Bralettes – είτε φορεμένα μέσα από κοστούμι, μόνα τους συνδυασμένα με φαρδύ παντελόνι ή μίντι φούστα, μου αρέσουν πολύ. Για τις πιο τολμηρές, super cool είναι και με hot pants a la Dior Etro Isabel Marant.

CandyFLOSS και cutouts – που δημιουργούνται από το παιχνίδι διάφορων σχοινιών και λεπτών λωρίδων από ύφασμα γύρω από τη μέση ή άλλα σημεία του σώματος – τσέκαρε τους Nensi Dojaka, Acne και Christopher Esber για inspiration.

* Baggy pants – ξανά, κάτι που φοράω ολόχρονα και θεωρώ trendless, όμως φέτος έχει και την τιμητική του στο trendland.

* Relaxed glam – δεν είναι τάση είναι, παραπάνω mood και attitude και φέτος περισσότερο από ποτέ και λόγω της κατάστασης που διανύουμε, όλοι οι σχεδιαστές παρουσίασαν το δικό τους version για ‘tea party on my own’! Φανταχτερά υφάσματα και παγιέτες φορεμένα με αθλητικά, t-shirts και baseball caps, glitter-τα παπούτσια με sporty looks! It’s a yes from me.

Εύχομαι να βρήκες κάτι.

Να το ξανακάνουμε!

Στο τέλος της ημέρας μου, όπως και πολύ συστηματικά κάνω τα βράδια.. διότι self love είναι το σημαντικότερο kind of love, βάζω μάσκα, ανάβω τα κεριά μου (currently in love με το ‘Wood Sage & Sea Salt’ από Jo Malone) και γεμίζω ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσω. Δε φαντάζομαι να πιστεύεις πώς ήταν τυχαίο που σήμερα επέλεξα μια μάσκα που λέγεται Glam Glow και είναι ασημένιο metallic σωστά?

Fucking fabulous δεν είπαμε?

Until the next time!

A. x

Το βίντεο γυρίστηκε στο Amicci, το Amicci studio και designer studio από τον Valentino Papaconstantinou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ