Ένας νέος εκθεσιακός χώρος αυτοκινήτων δημιουργήθηκε από τον Όμιλο Πηλακούτα και άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό. Σε ένα σύγχρονο λειτουργικά και αισθητικά περιβάλλον, φιλοξενούνται τα πιο δημοφιλή μοντέλα Renault, Dacia και Mitsubishi Motors. Τα στελέχη του Ομίλου είναι έτοιμα να ενημερώσουν για τις εξελιγμένες τεχνολογίες των αυτοκινήτων, τα αναβαθμισμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και να βοηθήσουν τον υποψήφιο αγοραστή σε ό,τι χρειαστεί.

Η νέα εκθεσιακή εγκατάσταση του Ομίλου Πηλακούτα, για Renault, Dacia, Mitsubishi Motors, βρίσκεται στην οδό Θεοφάνους Κρητός 41, στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών. Αποτελεί το δεύτερο σημείο εξυπηρέτησης  στη Λεμεσό, καθώς ήδη λειτουργεί στην πόλη showroom με μοντέλα Renault και Dacia στην οδό Ανδρέα Καριόλου 9-15, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται τα συνεργεία και τα σημεία υποστήριξης μετά την πώληση (after sale services).

Οι φίλοι των Renault, Dacia και Mitsubishi Motors έχουν πλέον τον νέο δικό τους χώρο, για να επιλέξουν το αυτοκίνητο που τους ταιριάζει και που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους του Ομίλου στον παγκύπριο αριθμό 77773344 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του: https://gr.pilakoutasgroup.com.cy/contact-our-location

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ