Το καινούργιο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Kia απέσπασε συνολικά 279 βαθμούς ενώ δεύτερο με μικρή διαφορά ψήφων το Renault-Mégane-E-Tech και τρίτο το Hyundai Ioniq 5.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού (COTY), ενός ευρωπαϊκού θεσμού που μετράει από το 1964, που μια κορεάτικη εταιρεία φεύγει από την αίθουσα με το πρώτο βραβείο! Αυτό που έκανε τους κριτές να ρίξουν την ψήφο τους στο EV6 είναι ο συνδυασμός ενός έξυπνου ηλεκτρικού συστήματος με εξαιρετικές δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, εντυπωσιακή, πραγματική αυτονομία οδήγησης, ενός ευρύχωρου εσωτερικού υψηλής τεχνολογίας και ενός εξωτερικού ντιζάιν γεμάτου καμπύλες.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του COTY δήλωσε: «Είναι μια ωραία έκπληξη να βλέπεις το Kia EV6 να λαμβάνει αυτό το βραβείο. Ήταν καιρός να ανταμειφθούν η μάρκα και το Group, καθώς έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό το αυτοκίνητο. Ο ρυθμός προόδου της Kia είναι πραγματικά εντυπωσιακός».

Ο Jason Jeong, Πρόεδρος της Kia Europe, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Είναι μεγάλη τιμή που κερδίσαμε το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022. Το EV6 είναι ένα συναρπαστικό σημάδι του τί πρόκειται να έρθει ακόμα στην εξελισσόμενη ηλεκτροκίνητη γκάμα μας».
 

Την Kia εκπροσωπεί στην Κύπρο η Loutsios Group με showrooms σε όλες τις πόλεις και στο www.kia.com.cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ