Η αξεπέραστη προτίμηση του κοινού στα μοντέλα της σειράς Hyundai και οι πολλές επιλογές

που προσφέρουν, έδωσαν στο ηλεκτρικό IONIQ 5 τον τίτλο του “Καλύτερου Οικογενειακού Αυτοκινήτου” για το 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο i20N του “Αυτοκινήτου με τις Καλύτερες Επιδόσεις”.

Τα βραβεία UK Car of the Year αποτελούν μια μοναδική πρόκληση για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία κάθε χρονιά. Εικοσιεννιά συνολικά, έμπειροι κριτές έγκυρων εκδόσεων

όπως Top Gear Magazine, The Sunday Times, The Daily Express, The Telegraph, CAR,

Auto Express, Business Car, The Independent, Evo κλπ. επιλέγουν τους νικητές.

Η εμπειρία των κριτών στο τιμόνι του IONIQ 5 δεν τους άφησαε αμφιβολία για τα πολλά χαρίσματά του. “Το IONIQ 5 φωτίζει τον δρόμο της ηλεκτροκίνησης. Καινοτομικό, ποθητό, πρακτικό και σχεδιασμένο πανέξυπνα για απόλυτη χρήση της ηλεκτροκίνησης”, σχολίασαν

οι κριτές. “Το πώς η Hyundai κατάφερε να δημιουργήσει ένα τόσο ευρύχωρο οικογενειακό σαλόνι στο IONIQ 5 αποτελεί μυστήριο”. Η βράβευση του IONIQ 5 είναι μόνο η τελευταία από μια σειρά άλλων που προηγήθηκαν, για τον δημιουργικό σχεδιασμό του, την αυτονομία μέχρι 481 χιλιόμετρα και τη δυνατότητα επαναφόρτισης 10 – 80% μέσα σε μόλις 18 λεπτά.

“To i20N, με τις εκπληκτικές επιδόσεις που θυμίζουν αγωνιστικό μοντέλο, εντυπωσιάζει ευχάριστα με την προσιτή τιμή του”, παρατήρησαν οι κριτές. Επιτάχυνση 6,2 δευτερόλεπτα στα 0 – 100 χλμ. από τον 204 ίππων 1.6 T-GDi κινητήρα βενζίνης. Ο Ollie Marriage του Top Gear, χαρακτήρισε το i20N ως “το άτακτο μικρό, περιζήτητο hatchback”! Το πλήρως εξοπλισμένο i20N αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις και αξίες για τις οποίες φημίζεται η Hyundai και τις οποίες εφαρμόζει με επιτυχία στα μοντέλα επιδόσεων της σειράς Ν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ