Υλικά:

500 γρ. βίδες
320 γρ. τόνο, καπνιστό σε κονσέρβα
400 γρ. τυρί κρέμα light
500 γρ. μπρόκολο
1,5 λίτρο νερό, βραστό
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
300 γρ. καλαμπόκι , σε κονσέρβα
1 κ.γ. εστραγκόν, αποξηραμένο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε σε ένα ξύλο κοπής το μπρόκολο σε μπουκετάκια και το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το νερό, αλάτι και πιπέρι, και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και βράζουμε για 10-12 λεπτά από τη στιγμή που θα πάρει βράση, μέχρι να εξατμιστεί το περισσότερο νερό αλλά όχι όλο.
Τοποθετούμε παράλληλα μια σίτα σε ένα μπολ, μεταφέρουμε τον τόνο και τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά.
Χωρίς να σβήσουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον τόνο στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το καλαμπόκι και το εστραγκόν, και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ανακατεύουμε ξανά.
Μοιράζουμε σε πιάτα και σερβίρουμε με πιπέρι.

Πηγή: akispetretzikis.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ