Υλικά:

1 μπανάνα, ώριμη
100 γρ. ινδοκάρυδο
1 κ.σ. ελαιόλαδο, για το πλάσιμο των μπισκότων

Για το σερβίρισμα
100 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C στον αέρα.
Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί και το αφήνουμε στην άκρη.
Ξεφλουδίζουμε την μπανάνα, βάζουμε τη σάρκα της σε ένα μπολ, και την πατάμε με ένα πιρούνι μέχρι να πολτοποιηθεί.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Λαδώνουμε ελαφρά τα χέρια μας, πλάθουμε το μείγμα σε 6 μπαλάκια, και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Πατάμε ελαφρά τα μπαλάκια και κάνουμε μια τρύπα στη μέση.
Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν.
Τα περιχύνουμε με την κουβερτούρα και σερβίρουμε.

Πηγή: akispetretzikis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ