200γρ Κουβερτούρα σοκολάτα
200γρ Βούτυρο
200γρ Ζάχαρη
3 Αυγά
25γρ Κακάο
120γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100γρ (ψημένα) Φουντούκια
ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
50γρ (λιωμένη) Κουβερτούρα σοκολάτα
ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ (ΜΑΤΑΚΙΑ)
30γρ (λευκή) Ζαχαρόπαστα
48 Σταγόνες σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς. Βάζουμε σε ένα μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο και το κακάο.

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν . Με απαλές κινήσεις , ανακατεύουμε στο μείγμα των αυγών τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο. Συνεχίζουμε με απαλές κινήσεις προσθέτοντας το αλεύρι μέχρι να ομοιογενοποιηθεί. Προσθέτουμε και τα ψιλοκομμένα φουντούκια και ανακατεύουμε.

Βάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και στρώνουμε ομοιόμορφα με ένα κουτάλι. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Προσέχουμε να είναι ζουμερό δεν το πολύ ψήνουμε . Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με σοκολάτα και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Κάνουμε μπαλίτσες μικρές με την ζαχαρόπαστα και τοποθετούμε μια σταγόνα σοκολάτα πάνω ώστε να σχηματίσουμε τα μάτια. Τις κολλάμε στα κομμάτια του μπραουνις και τα τερατάκια είναι έτοιμα!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ