Υλικά:

400 γρ. φιστικοβούτυρο, απαλό

150 γρ. μέλι200 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη

100 γρ. φιστίκια ,

 αλατισμένα

1 κ.γ. κανέλα

300 γρ. βρόμη

ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

100 γρ. σοκολατένια κουφετάκια

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το φιστικοβούτυρο, το μέλι, την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Προσθέτουμε τα φιστίκια, την κανέλα, τη βρόμη, το ξύσμα πορτοκαλιού, τα σοκολατένια κουφετάκια και ανακατεύουμε.

Μεταφέρουμε σε ταψί 20×30 εκ. που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Απλώνουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι και πιέζουμε πολύ καλά ώστε να σφίξει το μείγμα.

Περιχύνουμε με τη λευκή κουβερτούρα, απλώνουμε τα σοκολατένια κουφετάκια και μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να κρυώσει και να σφίξει καλά.Κόβουμε σε μπάρες και σερβίρουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ