Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μοιράζεται μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για κέρασμα μόνο με δύο υλικά! Σοκοκάτα και κάστανο..

Υλικά:

250 γρ. κουβερτούρα

200 γρ. κάστανα γλασέ

Εκτέλεση:

Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε τα 200 γρ. από την κουβερτούρα μας.

Αφού είναι έτοιμη, την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε μέσα τα υπόλοιπα 50 γρ. που πριν έχουμε κόψει σε κομματάκια.

Στη συνέχεια, ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα μας.

Τέλος, με την βοήθεια 2 πιρουνιών, βουτάμε ένα ένα τα κάστανα μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα και αμέσως μετά τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί.

Γαρνίρουμε με ό,τι μας αρέσει.

Πηγή: instagram/ dimitrios.makriniotis

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ