Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ υποδέχτηκαν την κορούλα τους, με τον δημοφιλή σεφ να γνωστοποιεί την ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media.

Ο γιος τους Αχιλλέας απέκτησε το αδερφάκι του και ο σεφ προχώρησε στην κοινοποίηση ενός ωραίου μηνύματος, αναρτώντας παράλληλα την πρώτη φωτογραφία της κόρης του.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας», ανέφερε αρχικά.

Άκης Πετρετζίκης

Στη συνέχεια, ο Άκης Πετρετζίκης συμπλήρωσε: «Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις».

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ