Η top makeup – artist της Κύπρου, Ilona Garamvolgyi συνεχίζει με το “Makeup Meeting” που αγαπήθηκε από το πρώτο επεισόδιο!

Η ίδια για το ερχόμενο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής, θέλησε να φιλοξενήσει την γνωστή ηθοποιό και Influencer, Χαριτίνη Ηλιάδου για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη ζωή της, μιας και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

“Makeup Meeting” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Οι δυο τους, κάθονται μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη της εκπομπής και πέραν από την χαλαρή μια χαλαρή γυναικεία συζήτηση, ανταλλάζουν μυστικά ομορφιάς και αποκαλύπτουν ιδιαίτερες στιγμές τους.

Η Χαριτίνη ανοίγει τη καρδιά της στην Ilona και εξομολογείται δύσκολες και ιδιαίτερες περιόδους στη ζωή της, αναφέρεται στην απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο, μιλά για την καριέρα της στην υποκριτική, την επιθυμία να ξεκινήσει δική της συλλογή ρούχων, θυμάται μαζί μας τα παιδικά της χρόνια, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει για πρώτη φορά πως θα ήθελε να υιοθετήσει παιδάκι.

Πιο δυναμική και άνετη από ποτέ, ανακοινώνει το νέο επαγγελματικό βήμα της και μας αποδεικνύει πως… “μια γυναίκα όλα τα μπορεί”.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το sneak peek βίντεο και #staytuned για το νέο επεισόδιο που έρχεται λίαν συντόμως!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ