So excited!

Επιτέλους, αρχίζουμε το ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς παρέα με το HELLO! Cyprus και με ξεχωριστές καλεσμένες.

Το “Makeup Meeting” είναι μια ιδέα που σκεφτόμουν εδώ και καιρό, αναζητώντας την καλύτερη στιγμή για να την μοιραστώ μαζί σας. Και αυτή η στιγμή ήρθε και είμαι τόσο χαρούμενη…

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα

Μαζί με ξεχωριστές γυναίκες από τον χώρο της showbiz, της πολιτικής, των social media αλλά και γυναίκες αναγνώστριες που αγαπούν το makeup και το beauty θα συναντιόμαστε σε ένα… meeting και θα μοιραζόμαστε tips ομορφιάς αλλά και χαλαρές συζητήσεις.

Κάθε φορά που οραματιζόμουν το νέο concept είχα πάντα στο μυαλό μου μια καλεσμένη για πρεμιέρα. Που να είναι δοτική, λαμπερή, ακομπλεξάριστη (έτσι ώστε να κάτσει αμακιγιάρεστη μπροστά στον καθρέφτη) και μια γυναίκα που να αγαπά όλη η Κύπρος.

Καλά καταλάβατε… δεν υπήρχε δεύτερη επιλογή, από την φίλη μου και συνεργάτιδα μου εδώ και χρόνια, Χριστιάνα Αριστοτέλους ή αλλιώς η… Χριστιάνα μας!

Δες όλα τα beauty blogs της Ilona και τα tips για μακιγιάζ

Χαλάρωσε στον καναπέ σου, πάρε χαρτί και μολύβι για beauty tips και απόλαυσε την πρώτη μας συζήτηση στο “Makeup Meeting” με την Χριστιάνα. Ομορφιά, φόβοι, γέλια, ανησυχίες, οικογένεια και όλα όσα μας αφορούν σε ένα… meeting πρεμιέρας.

Η Χριστιάνα θα μας δείξει το “eyliner της Αριστοτέλους” (ξέρω θες να μάθεις πως το καταφέρνει), όλη την διαδικασία του μακιγιάζ της (believe me είναι τόσο απλό αν μας δεις) και θα μιλήσουμε για την οικογένεια, τα παιδιά, τις τύψεις που μπορεί να έχει, τα επαγγελματικά της, την… πρώτη της επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό αλλά και την πιο μεγάλη μας τρέλα που οδήγησε σε… καταστροφή αλλά μια ανάμνηση που σήμερα μας φέρνει γέλια (τότε τρόμο και κλάματα).

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Instagram και διεκδίκησε υπέροχα δώρα

Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο εγώ. Περιμένω τα μηνύματά σας…

Καλή θέαση!

Let’s start… “Μakeup Meeting”

Ελπίζω να σας άρεσε…

Περιμένω ιδέες και προτάσεις για επόμενο καλεσμένο στα social του @hello cyprus αλλά και στα δικά μου @ilonag_makeup

Credits

Το επεισόδιο χορηγεί το  Maison Marasil Cyprus, το οποίο μας χαρίζει και μοναδικά δώρα για τις καλεσμένες μας.

Παραγωγή: SHOOT ME PRODUCTION

Director: Ειρήνη Σοφοκλέους

Cameraman: Νεόφυτος Παντέλας

Προϊόντα Μακιγιάζ: Estée Lauder και Bobbi Brown   Βrand Manager: Γιάννα Σοφοκλέους Μarketing Manager : Αγάπιος Παπαϊωάννου , Education Manager: Αγγέλα Αντωνίου

Ρούχα Ilona: Zara Cyprus

Φωτογραφίες: Μιχάλης Ηγουμενίδης

Hospitality: BretoHome 
Eξωτερικοί Συνεργάτες: Wow Cyprus 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ