ΗELLO! again…

Ξανά μαζί σε ένα “Makeup Meeting” με πολλά μυστικά ομορφιάς, γυναικείες συζητήσεις, γέλια, συγκίνηση και λόγια από καρδιάς.

Παρέα με το HELLO! Cyprus, συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε στο χώρο του beauty και μαζί με ξεχωριστές καλεσμένες θα ανακαλύπτουμε καινούργια μυστικά και θα μοιραζόμαστε όλα όσα μας αφορούν, κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη και περιποιώντας τον.

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα

Με ξεχωριστές γυναίκες από τον χώρο της showbiz, της πολιτικής, των social media αλλά και γυναίκες αναγνώστριες που αγαπούν το makeup και το beauty θα συναντιόμαστε σε ένα… meeting και θα μοιραζόμαστε tips ομορφιάς αλλά και χαλαρές συζητήσεις.

“Makeup Meeting” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

 

Makeup Meeting… και όσο μαγική ήταν η πρεμιέρα και η συνέχειά μας καθώς και τα κολακευτικά σας σχόλια, τόσο για την ποιότητα της εικόνας όσο και για τις συζητήσεις μας και τα “μυστικά” ομορφιάς που μοιραστήκαμε αλλό τόσο συναρπαστική είναι η πορεία των συναντήσεών μας.

 

Και λίγο πριν μπει ο Μάρτης, σας έχω για καλεσμένη μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες και δημοσιογράφους που δεν μιλάει συχνά και που μου άνοιξε την “καρδιά” της μιλώντας για ομορφιά και ανθρώπινες σχέσεις. Και το όνομα αυτής… Γωγώ Αλεξανδρινού.

Δες όλα τα beauty blogs της Ilona και τα tips για μακιγιάζ

Την Γωγώ την ξέρετε όλοι, την αγαπάτε και την εκτιμάτε. Άλλωστε η πορεία της στο χώρο των media τόσο στο τηλεοπτικό κομμάτι όσο και στο digital δεν αφήνει αμφιβολία ότι είναι μια εκ των επιτυχημένων και ξεχωριστών ανθρώπων που “αγαπά” το γυαλί και ξεχωρίζει ο τηλεθεατής.

Η Γωγώ έχει πολλά να διδάξει στους νέους δημοσιογράφους αλλά σήμερα θα μας “διδάξει” μυστικά ομορφιάς, απλά και καθημερινά χωρίς υπερβολές. Και λίγες αποκαλύψεις… όπως έχει κάθε γυναικεία συζήτηση.

Γιατί την θεωρούνε οι περισσότεροι “ξινή” ή αυστηρή (εντωμεταξύ δεν είναι να ξέρετε), ποια ξεχωριστή ιστορία με τον άνδρα της μας εκμυστηρεύτηκε, θα έφευγε ποτέ από την Κύπρο, και ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Instagram και διεκδίκησε υπέροχα δώρα

 

Ήρθε η ώρα για το τρίτο επεισόδιο μας, με ακόμα περισσότερα beauty tips, γέλια αλλά και συγκίνηση.

Καλή θέαση!

Credits

Το επεισόδιο χορηγεί η Estée Lauder, που μας χαρίζει και μοναδικά δώρα για τις καλεσμένες μας αλλά και προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Ευχαριστώ τους

Βrand Manager: Γιάννα Σοφοκλέους Μarketing Manager : Αγάπιος Παπαϊωάννου , Education Manager: Αγγέλα Αντωνίου , για την υποστήριξη και το μοναδικό αποτέλεσμα.

Προϊόντα ΜακιγιάζEstée Lauder

ΠαραγωγήSHOOT ME PRODUCTION

Director: Ειρήνη Σοφοκλέους

Cameraman: Νεόφυτος Παντέλας

Ρούχα Ilona: Zara Cyprus

Hospitality: BretoHome 
Εξωτερικοί Συνεργάτες: Wow Cyprus 
Φωτογραφίες:  Μιχάλης Ηγουμενίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ