Hello! Missed me?

Για πες, πώς τα πάμε με το Christmas Spirit?

Όχι όχι, δεν ήταν troll, το εννοώ!

Δε ξέρω για εσάς, αλλά lockdown or not, το ηθικό δεν πέφτει, ειδικά σε fashion related θέματα. Τι κάνουμε λοιπόν τώρα που όλα κλείνουν στις 7 και εμείς σπίτια μας 9;

To glamour μένει. Απλά θα το πάμε στο γραφείο, στη καφετέρεια αυτή τη φορά και στο μεσημεριανό wining – το αγαπημένο μου activity  ever.

Λέξη κλειδί, adjust! Όπως και σε όλες τις καταστάσεις.

Και η μόδα αλλάζει άλλωστε. Πολλοί σχεδιαστές έχουν κάνει introduce το glam σε πρωινά pieces! Και πόσο πολύ με χαροποιεί!

Νo my darling Covid, δε κατάλαβες, δε θα χαραμίσω εγώ τα φτερά και τα καινούρια μου γυαλιστερά μποτίνια.

Και παρόλο που το 9-9 είναι το mindset μου all year round, τώρα περισσότερο από ποτέ, θα πάρω την ευκαιρία να φορέσω κάποια από τα πιο festive κομμάτια μου και… να τα cool-arw!

Για να σε βάλω καλύτερα στο θέμα, αν και τα έχουμε ξαναπεί στα άρθρα μας για εμένα, το ιδανικό 9-9 ντύσιμο είναι αυτό που μπορεί να σε πάει από το πρωινό ραντεβού στο γραφείο, απευθείας στο μεσημεριανό, μετά στο απογευματινό spritz και αμέσως σε dinner!

Ανέμειξε high lows και κάνε mix and match με κομμάτια πιο εντυπωσιακά, σε υφάσματα που κανονικά θα έβαζες ενδεχομένως σε βραδυνή έξοδο, μαζί με κομμάτια σε πιο πρωινό στυλ.. πιο sporty και με oversized σιλουέτες για να δημιουργήσεις ενδιαφέρον contrasts!

Makes sense?

Θέλω πολύ να ακούσω τις σκέψεις σου!

Είσαι και εσύ στο 9-9 fanclub? Αν όχι.. θα το δοκιμάσεις?

Α. x

Credits

Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ είναι από τη KULT boutique. Συγκεκριμένα, τα sweatshirts, η βελούδινη φούστα, το καρώ πουκάμισο και οι πλεκτές τσάντες είναι από τη νέα αποκλειστική συνεργασία της KULT boutique με τους natargeorgiou, available αυτή την Πέμπτη στις 10 Δεκεμβρίου.

Παπούτσια και τσάντες, Gucci και Prada. Αμάνικο ζιβάγκο με φτερά από Prada και καρώ φούστα με swarovski Miu Miu.

Neon γυαλιά LOEWE και μαύρα mules Nicholas Kirkwood, από προσωπική συλλογή.

Crew

Video: Valentino Papaconstantinou theagencycy

Edit: Alkis Antoniou

Make up: Eleonora Norka

Hair: Bigoudi

Assistance: Xristos Gewrgiou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ