Παγιέτες, φτερά, bling και ότι άλλο γυαλιστερό.. κόκκινα κραγιόν, κόκκινα κρασιά, shopping marathons και πολύ (πάρα πολύ) beaute!

Need I say more? Hello! Christmas. Ξεκινάω τη μέρα μου στο Flashback, της αγαπημένης μου φίλης – αλλά και κατά τη γνώμη μου, μιας από τις πιο στυλάτες γυναίκες στη Κύπρο, Ιωάννα Μωησέως. Θα βρεις ρούχα για όλες τις ώρες και περιστάσεις, όμως εάν συγκεκριμένα ψάχνεις το dream dress σου για το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, το dinner gathering με την οικογένεια σου (ή και του!), that’s the place to go!

A και επειδή μου ζητάτε εδώ και καιρό, πρόταση με πιο προσιτές τιμές, voila, I got you. Εγώ πήρα το μαύρο βελούδινο feathered mini αλλά και εκείνο με τα cutouts και silver strings (to die for).. και εννοείται πώς και μέχρι τα Χριστούγεννα, θα ξαναπάω τη βόλτα μου! Στη συνέχεια stop για κρασάκι(α) και brie στη στολισμένη Στασικράτους; στο L’artigiano συγκεκριμένα. Μου αρέσει πολύ η ενέργεια αυτού του μαγαζιού. Απλά χαλαρώνω! Συνδύασα και λίγο δουλειά (perks of being a freelancer), κανόνισα τα ραντεβού μου και φρεσκαρίστικα για το part b!

Speaking of.. νέα προϊόντα ομορφιάς που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις.. το νέο μου άρωμα από Tom Ford – OMBRE LEATHER PARFUM. Μια λέξη, intoxicating. Με νότες από βιολέτα, κέδρο, γιασεμί σαμπάκ, δέρμα, ξύλο και ταμπάκο, μεταξύ άλλων, I am obsessed. Με ένα πολύ μικρό research στα archives μου, θα καταλάβεις ότι εγώ και οι μυρωδιές αυτού του τύπου είμαστε BFFS.

Όσον αφορά την τυφλή εμπιστοσύνη μου στα Bobbi Brown και Estee Lauder, τα έχουμε πει.. και τις προάλλες εδώ, αλλά και εδώ στο καλοκαιρινό versiοn.

Για σήμερα Double Wear foundation από Estee Lauder και χωρίς υπερβολή, με την απόλυτη ειλικρίνεια είναι ότι πιο longlasting έχω δοκιμάσει. Δε το κουνάει ρούπι! Επίσης the meow effect από την Estee Lauder Sumptuous Extreme, από τις μάσκαρες που φοράω πάααρα πολλά χρόνια (και η μαμά μου επίσης)!

Highlighting powder (συγκεκριμένα στην απόχρωση Pink Glow’) από Bobbi Brown επειδή είναι το μόνο που δε λείπει ποτέ από το πρόσωπό μου και το super successful στα comments κόκκινο κραγιόν (τα μηνύματα στο Instagram – όταν το ανέβασα σε story ήταν δεκάδες).

Να το πω και εδώ λοιπόν μπας και το έχασες.. είναι το ‘305 – DON’T STOP’. Αφού, κάνω sip την τελευταία γουλιά του Μalbec μου, οδεύω προς τον Ultimate Christmas (και όχι μόνο) προορισμό μου. Δε ξέρω τι από όλα με κάνει να το λατρεύω.. είναι το νοητικό ταξίδι στο Λονδίνο που μου κάνει, οι αφοπλιστικές μυρωδιές με το που περνάς το κατώφλι, η διακόσμηση; Απλά j’adore – Jo Malone London! Και επειδή (σίγουρα) σαν και μένα είσαι στο ψάξιμο για το τέλειο δώρο ή Secret Santa, σταμάτα εδώ. Κεριά, diffusers, αρώματα ή και κρέμες.. σε εμένα ότι και να έφερνες, θα με ξετρέλανε. Επίσης, το Hand & Arm Massage Service που βλέπεις στο βίντεο είναι θα έλεγα, ένα super cool secret santa για τι φίλες, τη μαμά ή και τον γλυκό εαυτό σου.. γιατί σου αξίζει. Εγώ πάντως αυτό λέω.. because I am worth it (haha!).

Παίρνω το πακέτο μου (το οποίο έχει μέχρι και αρωματισμένο tissue paper .. talk attention to detail) και φεύγω.

Μάντεψε τι! Πάω για δεύτερο γύρο κρασιού και caccio e pepe!

Δεν ακούω τίποτα, είναι Χριστούγεννα.

Treat yourself.

Ciao!

A. x

 

Credits

Video by Valentino Papacontantinou

Edit by Alkis Antoniou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ