Hello! everybody this is Miss Dose (quoting την αγαπημένη μου Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision.. θεωρώ δεν έχασες / ξέχασες τη θρυλική στιγμή εκείνη που βγήκε στη σκηνή και χωρίς καμία μα καμία υπερβολή, τους καθήλωσε όλους με τη jaw-dropping της εμφάνιση. Είναι και επίκαιρη αυτές τις μέρες αφού το ίδιο ακριβώς έκανε και τις προάλλες σε γνωστά μουσικά βραβεία που διεξάχθηκαν στη Λευκωσία.

Τέλος πάντων, αρκετά με τη Miss Fuego, θα μπορούσαμε άλλωστε να συζητάμε για αυτήν για ώρες – ας μιλήσουμε για το πραγματικό λόγο που είμαστε εδώ σήμερα. Beauty talk και Χριστουγεννιάτικα (και όχι μόνο) must haves.

Αρχικά, ένα πράγμα που πρέπει να ξέρεις για εμένα είναι πώς αν μου αρέσει πραγματικά κάτι, μου αρέσει πιστά και δύσκολα ξεκολλάω. Ισχύει για σχεδόν τα πάντα.. ρούχα, παπούτσια, beauty, φαγητά, ακόμη και ανθρώπους 🙂

Μιλώντας όμως για ομορφιά.. Fucking Fabulous est 2020.. το είδες εδώ και εδώ!!

 

 

Intoxicating, sexy, provocative.. με notes από leather, tonka bean, sage, lavender, vanilla και almond oil.. είναι απλά εθιστικό!

 

 

Για τη μάσκαρα μου από Bobbi Brown, τα ίδια.. μπορείς και πάλι να κάνεις refer στα παραπάνω links.. τη χρησιμοποιώ καιρό και δε την αλλάζω. Μου δίνει το meow effect με έντονο αλλά και πολύ φυσικό τρόπο παράλληλα. Θα μου πεις γίνεται? Και όμως γίνεται.

 

Προσθέτω μεταλλική μπορντώ Luxe Eyeshadow της Bobbi Brown στα αγαπημένα για φέτος.. ταιριάζει υπέροχα στο μπλε των ματιών μου. Υπέροχη επίσης και στα πράσινα αφού τα τονίζει πολύ. Σε όλα πάει βασικά αλλά σε εμάς τις ανοικτομάτες, είναι γάντι! Για το σπίτι, επιλέγω Lime, Basil & Mandarin Diffuser ..oh how very fresh!

Τέλος, για το πρόσωπο, Estée Lauder Advanced Night Repair… το βάζω και εγώ, το βάζει και η μαμά μου εδώ και χρόνια. Μου (μας) αφήνει την επιδερμίδα μαλακή και ενυδατωμένη κρατώντας με νέα (και fucking fabulous – 😜).

Για το look μου δεν έχω να σου πω πολλά.. απλά και cool με γιλέκο/σακάκι σε layered καρό και sky-high platform heels.. ότι πιο hot αυτή τη στιγμή.

Thoughts?

A.

 

Credits:

Photography Georgios Motitis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ