Μια φονική πράξη χωρίς μεταμέλεια έρχεται στη σειρά «ΚΑΡΜΑ», ζωντανεύοντας ένα «απρόβλεπτο» έγκλημα που έγινε στη χώρα μας, πριν από λίγες δεκαετίες. Κάποιοι το χαρακτήρισαν «εν βρασμώ» και κάποιοι το θεώρησαν «ανθρωποκτονία εκδίκησης». Μια νεαρή φοιτήτρια παθιάζεται τόσο πολύ με την καθηγήτρια της, σε σημείο που καθιστά τον εαυτό της υπεύθυνο για την ευτυχία της.

Απόψε στις 22:30 στον ALPHA Kύπρου, η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, φέρνει ένα νέο επεισόδιο με τίτλο «Επίλογος». Ένα έγκλημα που γεννήθηκε από ακραία συναισθήματα και τις συγχεόμενες έννοιες της προστασίας και της εμμονικής αγάπης. Μια σκληρή πραγματικότητα, όπου το ψέμα της πληγώνει και η αλήθεια της, σκοτώνει.

Εμμονικές ιδέες που ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής και συγχέονται με το αίσθημα του θαυμασμού και της αγάπης. Φαντασιώσεις και κρυμμένα μυστικά, ξεδιπλώνουν το λαβύρινθο των ανθρώπινων σχέσεων και τις ταξινομούν σε δύο κατηγορίες, της αφοσίωσης και της ανάγκης. Όταν η αγάπη γίνεται εμμονή και η σχέση μετατρέπεται σε εξάρτηση, τότε οι συμπεριφορές ξεφεύγουν από τον έλεγχο και αρχίζει η περίοδος της καταστροφής.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε την τηλεοπτική μεταφορά ενός αληθινού εγκλήματος που συζητήθηκε, προβλημάτισε, αμφισβητήθηκε και δίχασε την κοινή γνώμη. Μια ανθρώπινη ιστορία θαυμασμού και αγάπης, όπου ο επίλογός της βάφτηκε με αίμα.

Ηθοποιοί: Ευτύχιος Πουλλαΐδης, Σοφία Καλλή, Μαρίνα Αργυρίδου και Έλενα Ολυμπίου.

«ΚΑΡΜΑ»: Απόψε στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ