ΗELLO! again…

Ξανά μαζί σε ένα “Makeup Meeting” με πολλά μυστικά ομορφιάς, γυναικείες συζητήσεις, γέλια, συγκίνηση και λόγια από καρδιάς.

Για το σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής, θέλησα να φιλοξενήσω την γνωστή επιχειρηματία από τη Λεμεσό, Τάνια Γεραλή για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη ζωή της, μιας και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα

Καθίσαμε μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη της εκπομπής και πέραν από μια χαλαρή γυναικεία συζήτηση, ανταλλάξαμε μυστικά ομορφιάς και αποκαλύψαμε η μια της άλλης ιδιαίτερες στιγμές μας.

Η ίδια μου εξομολογήθηκε ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της και… μας άφησε να την γνωρίσουμε καλύτερα. Αν και έχουμε συνηθίσει να την χαζεύουμε στα social media, η Τάνια Γεραλή μου έδειξε πως είναι προσγειωμένη, προσιτή και πρόσχαρη, κάτι το οποίο δεν αποκλίνει πολύ από αυτό που μας αφήνει να δούμε μέσα από το account της.

Μιλήσαμε για τα επαγγελματικά της, για το πως έγινε η αρχή να ασχοληθεί επαγγελματικά με τα social media, για την απόφαση να εγκατασταθούν στην Κύπρο με την οικογένεια της, ενώ δεν δίστασε να μας μιλήσει για ταξίδια και μυστικά ομορφιάς, κάνοντας τη συζήτησή μας ακόμη πιο girly.

“Makeup Meeting” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Δείτε το νέο επεισόδιο “Makeup meeting” που μόλις κυκλοφόρησε και μάθε όλα όσα δεν ήξερες για την Τάνια Γεραλή μέσα σε 20 λεπτά.

Καλή θέαση!

Credits

Το επεισόδιο χορηγούν οι Estée Lauder, Bobbi Βrown, Jo Malone, LA MER, που μας χαρίζουν και μοναδικά δώρα για τις καλεσμένες μας αλλά και προϊόντα που ξεχωρίζουν στην αγορά του beauty.

Ευχαριστώ τους

Βrand Manager: Γιάννα Σοφοκλέους Μarketing Manager : Αγάπιος Παπαϊωάννου για την υποστήριξη και το μοναδικό αποτέλεσμα.

ΠροϊόνταEstée Lauder, Bobbi brown, Jo Malone, LA MER

ΠαραγωγήSHOOT ME PRODUCTION

Director: Ειρήνη Σοφοκλέους

Cameraman: Νεόφυτος Παντέλας

Ρούχα Ilona: Zara Cyprus

Hospitality:BretoHome
Eξωτερικοί Συνεργάτες: Wow Cyprus 
Στολισμός :La Maison

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ