Επιστρέφει με νέο κύκλο η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που καθήλωσε το κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022, με τον «Αρσένιο» στα τελευταία χρόνια της κοσμικής του ζωής στην Κόνιτσα, αλλά και το πρώτο διάστημα της ζωής του στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, όταν ακολούθησε τον μοναχισμό.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου ήδη ξεκίνησαν από τα μέσα Ιουλίου και θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια, τα οποία θα παρακολουθήσουμε στα δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή το 2024.

Τον Άγιο στα νεανικά του χρόνια ενσάρκωσε ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα έχουν αρχίσει. Ο ηθοποιός, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε βρεθεί στο Άγιον Όρος για να μελετήσει τον ρόλο του πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

«Εδώ στο Άγιο Όρος και την Ιερά Μονή Βατοπεδίου κορυφώνεται η μελέτη μου για την σειρά “Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον ουρανό” σε παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη.

Από βδομάδας ξεκινάμε τα γυρίσματα στην Κόνιτσα της Ηπείρου, εκεί όπου έζησε και μεγάλωσε ο Άγιος Παΐσιος, ο κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης.

Ευλογημένο! Ακούω δυνατά κάτι μέσα μου να φωνάζει.

Ευλογημένος ο κόπος!

Ευλογημένος ο μόχθος!

Πάντα με τις ευχές σας και τις καρδιές μας γεμάτες!

Καλή μας αρχή».

Παράλληλα, μοιράστηκε και στιγμιότυπα από την Κόνιτσα, όπου πραγματοποιούνται οι σκηνές που βλέπουμε βήμα βήμα τη μοναχική πορεία του Αγίου Παϊσίου

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ