Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρσα στον Ουρανό” προβλήθηκε στην Ελλάδα και το κοινό ενθουσιάστηκε για ακόμα μια φορά, με τους χρήστες του twitter να αποθεώνουν το σήριαλ.

Ο Πρόδρομος Εζνεπίδης, πατέρας του Αγίου Παϊσίου, προσπαθεί να σταθεί χωρίς τον πνευματικό του πατέρα, και είναι έτοιμος να τα παρατήσει, όταν η γυναίκα του Ευλογία δείχνει τη δύναμή της και τη σοφία που κουβαλά στην ψυχή της.

Άγιος Παΐσιος

Τον στηρίζει και τον βοηθά να μη λυγίσει. Εννέα μήνες μετά την έλευσή τους στην Κέρκυρα, φεύγουν για την Πλαταριά Θεσπρωτίας. Εκεί, ο Πρόδρομος αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες για να κρατήσει ενωμένους τους χωριανούς, και έτσι, κάποιοι, νιώθοντας απογοητευμένοι από την κυβέρνηση και προδομένοι, φεύγουν για να βρουν επιτέλους έναν τόπο εγκατάστασης. Το καλοκαίρι του ίδιου
χρόνου η οικογένεια του Πρόδρομου Εζνεπίδη, μαζί με 50 άλλες οικογένειες, φτάνουν επιτέλους στον τόπο όπου θα ριζώσουν. Στη γη της Ηπείρου, στη γη της Κόνιτσας. Αυτή είναι συνοπτικά η περίληψη του επεισοδίου που καθήλωσε το κοινό.

Oι χρήστες του twitter εξέφρασαν τα θετικά σχόλιά τους και αρκετοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ότι θέλουν μεγαλύτερη διάρκεια των επεισοδίων ή ακόμα και να προβάλλονται δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ