Οι τηλεθεατές του Mega παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης 17/2/2022 το δεύτερο επεισόδιο της σειράς “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό” και το twitter το έκανε trend. Mάλιστα, η ερμηνεία του Νικήτα Τσακίρογλου ως Άγιος Αρσένιος έκανε άπαντες να τον χειροκροτήσουν.

Οι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία γιόρτασαν την Κοίμηση της Θεοτόκου μακριά από το χωριό τους, με μια υπαίθρια λειτουργία. Έφτασαν στον Πειραιά στις 14 Σεπτεμβρίου, περιμένοντας να βρουν τη μάνα Ελλάδα που θα τους αγκαλιάσει, συνάντησαν όμως πάρα πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Άγιoς Παΐσιoς

Ο πατέρας του μικρού Αρσενίου, που είναι ο πρόεδρος της κοινότητας, προσπάθησε με την καθοδήγηση του γέροντα Αρσενίου να κρατήσει ισορροπίες και να λύσειτα προβλήματα. Ο Γέροντας Αρσένιος ανέφερε ότι θα πάνε σε ένα νησί και ότι αυτός θα «κοιμηθεί» εκεί σε σαράντα μέρες. Την επόμενη μέρα τους έστειλαν στην Κέρκυρα. Εκεί έμειναν προσωρινά στο κάστρο της πόλης.

Οι χρήστες του twitter ενθουσιάστηκαν με το επεισόδιο αυτό και δεν παρέλειψαν κάνουν τα σχόλιά τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ