Η Ιατρική Αισθητική προοδεύει και ολοένα και περισσότερα είναι τα μηχανήματα και οι θεραπείες, που έρχονται για να υλοποιήσουν όσα σκεφτόμαστε να διορθώσουμε επάνω μας, σε πρόσωπο και σώμα.

Το “ΒΤL Exilis Ultra 360” ήρθε για να μείνει και να μας εντυπωσιάσει με τις λειτουργίες τους. Γι’ αυτό και είναι η στιγμή να σας το συστήσουμε και να μάθουμε τα όσα προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες.

Το μηχάνημα “ΒΤL Exilis Ultra 360” το οποίο βρίσκεται στη κλινική “Αnaneosis” στη Λεμεσό, υπόσχεται σύσφιξη, λυπόλυση και αναζωογόνησης σε πρόσωπο και σώμα.

Η Δρ. Κατερίνα Παττίχη, μας εξηγεί στην ακόλουθη συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακού περιοδικό HELLO! Cyprus, τους λόγους που οι πελάτες της το εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια.

Πως λειτουργεί; Ποια τα πλεονεκτήματα; Υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα; Είναι επώδυνο; Αυτά και άλλα πολλά… πιο κάτω!

Δρ. Παττίχη, στη κλινική “Ananeosis” έχετε το πρώτο μηχάνημα BTL Exilis Ultra 360™ στην Κύπρο, και το οποίο πολλοί πελάτες σας εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Αλήθεια, τι είναι και γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση;

Ναι, είμαστε πράγματι οι πρώτοι στην Κύπρο που φέραμε αυτό το επιστημονικά αποδεδειγμένο από κορυφαίους επιστήμονες του χώρου σύστημα. Το BTL Exilis Ultra 360™ αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις θεραπείες σύσφιξης, λιπόλυσης και αναζωογόνησης προσώπου και σώματος και είναι μία πραγματική επανάσταση στον τομέα της ιατρικής αισθητικής. Έχει μεγάλη απήχηση γιατί είναι η πρώτη μη επεμβατική συσκευή που παράγει ταυτόχρονα ενέργειες υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων (RF ™) για λιποδιάλυση και διαμόρφωση του σώματος, σύσφιξη προσώπου και σώματος, για τη μείωση των ρυτίδων και για ανάπλαση του δέρματος.

Πως λειτουργεί;

Το BTL Exilis Ultra 360™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι συνδυάζει τεχνολογία Μονοπολικής Ραδιοσυχνότητας RF με ταυτόχρονη και συνεχή εκπομπή υπερήχων. Ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών μαζί έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικός από μόνο RF ή μόνο υπερήχους.

Είναι επώδυνο?

Δεν είναι καθόλου επώδυνο, το μόνο που νιώθει το άτομο στο οποίο γίνεται η θεραπεία είναι ελάχιστη θερμότητα. Η ελεγχόμενη θέρμανση και ψύξη διασφαλίζει ότι η ενέργεια παραδίδεται σε διάφορα βάθη στον ιστό χωρίς πόνο. Πολλοί παρομοιάζουν την αίσθηση της θερμότητας του με ένα μασάζ με ζεστές πέτρες (hot stone massage).

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας BTL Exilis Ultra 360™;

Χρησιμοποιώντας το BTL Exilis Ultra 360™ τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρηγορότερα και καλύτερα, με μέγιστη ασφάλεια, άνεση και ικανοποίηση του ασθενούς. Αυτή η βελτιωμένη εμπειρία συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό επειδή το σύστημα φθάνει με ακρίβεια και ομοιόμορφα σε θεραπευτικές θερμοκρασίες στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στο συντομότερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Σε ποια σημεία θα μπορούσαμε να εστιάσουμε και τι αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε;

Η θεραπεία μπορεί να καλύψει όλες τις περιοχές του σώματος, του προσώπου αλλά και ενδοκολπικά στις γυναίκες τις οποίες τις απασχόλει η χαλαρότητα αλλά και η ξηρότητα της συγκεκριμένης περιοχής. Καθώς επίσης με την εφαρμογή της θεραπείας στο πρόσωπο αποκαθιστούμε την επιδερμική χαλάρωση και τη ρυτίδωση της επιδερμίδας στα σημεία που το πέρασμα του χρόνου και η φωτογήρανση έχουν αφήσει τα σημάδια τους.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε μαζί τη σαφή βελτίωση λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης που προκαλεί το BTL Exilis Ultra 360™ σε όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα, το πηγούνι, τα μάγουλα, το μέτωπο, το λαιμό, και το ντεκολτέ. Επίσης στο πρόσωπο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το αντιαισθητικό διπλοσάγονο που συνήθως οφείλεται στη συνύπαρξη λίπους και χαλάρωσης στο συγκεκριμένο σημείο.

Η θεραπεία σώματος με το BTL Exilis Ultra 360™ προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα στη σύσφιγξη αλλά και τη λιποδιάλυση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους. Τα ψωμάκια μειώνονται καθώς οι γλουτοί και μηροί επανακτούν το φυσικό τους περίγραμμα. Το πλεονάζον λίπος στην κοιλιά και γύρω από τη μέση (“σωσίβιο”) σταδιακά υποχωρεί. Η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται πλέον αποτελεσματικά (με μεγάλη επιτυχία). Με την εφαρμογή του BTL Exilis Ultra 360™ η πλαδαρότητα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία όπως το γόνατο, η πλάτη, ο βραχίονας (μπράτσο), απομακρύνεται μέσω της λιποδιαλυτικής του δράσης και την λειτουργία αποκατάστασης στη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

Στις πόσες συνεδρίες, μπορούμε να δούμε αποτελέσματα;

Ο αριθμός των θεραπειών που χρειάζονται για την επίτευξη ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος, ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, συνήθως είναι απαραίτητες 4-6 θεραπείες.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να διατηρούμε αυτά τα αποτελέσματα με συνεδρίες; Αν ναι, κάθε πόσο;

Εφόσον με σιγουριά διαπιστώσουμε την επιθυμητή βελτίωση, μπορούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω το αποτέλεσμα και να το συντηρήσουμε επαναλαμβάνοντας μία θεραπεία κάθε 1-2 μήνες.

Πέστε μας ποια είναι η τυπική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένας πελάτης πριν την συνεδρία και ποια μετά;

Ιδανικά, θα πρέπει οι πελάτες να είναι καλά ενυδατωμένοι 2 ημέρες πριν και την ημέρα της θεραπείας καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο άνετη και αποτελεσματική θεραπεία. Ο/η πελάτης πρέπει να είναι χωρίς μακιγιάζ, κρέμες ή λοσιόν στο δέρμα. Δεν πρέπει επίσης να φορεί κοσμήματα κατά την ώρα της θεραπείας. Το δέρμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από τρίχες (οι άνδρες που υποβάλλονται σε θεραπείες προσώπου πρέπει να ξυρίζονται το πρωί της συνεδρίας).

Μετά την θεραπεία, μπορεί να εμφανιστεί παροδική ερυθρότητα που θα διαρκέσει από λίγα λεπτά έως μία ώρα ή πιθανώς περισσότερο. Το δέρμα σας μπορεί να αισθάνεται ζεστό ή ευαίσθητο αμέσως μετά τη θεραπεία, αλλά αυτό θα φύγει γρήγορα (θεραπεία προσώπου) ή μπορεί να διαρκέσει για μερικές ώρες καθώς ο βαθύς ιστός διατηρεί τη θερμότητα περισσότερο (θεραπεία σώματος). Μείνετε καλά ενυδατωμένοι για 4 ημέρες μετά τη θεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, ενθαρρύνουμε την ελαφριά σωματική δραστηριότητα μετά τη θεραπεία για να βοηθήσουμε στη λεμφική ροή. Συνιστάται ιδιαίτερα να διατηρείτε προστατευμένο το δέρμα με κατάλληλη λοσιόν με SPF και να αποφεύγετε την υπερβολική έκθεση στη θερμότητα (σάουνα, θεραπεία με λέιζερ ή IPL κλπ.)

Ποιες είναι οι τυχών αντενδείξεις;

Το σύστημα BTL Exilis αντενδείκνυται σε ασθενείς με μεταλλικά εμφυτεύματα καθώς και οποιαδήποτε ενεργή εμφυτευμένη συσκευή. Το σύστημα BTL Exilis αντενδείκνυται επίσης για γυναίκες που είναι εγκυμονούσες ή θηλάζουν.

Ποιοι νομίζετε πως πρέπει να καταφύγουν σε τέτοιου είδους θεραπεία;

Κυρίως άτομα ηλικίας από 25 έως 70 ετών και πάνω, που θέλουν να αντιμετωπίσουν αλλά και να βελτιώσουν τη χαλάρωση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος στο σώμα και στο πρόσωπο, καθώς επίσης τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, και τη συσσώρευση τοπικού λίπους όπου αυτή εμφανίζεται. Αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιζητούν μία ολοκληρωμένη αισθητική βελτίωση χωρίς να χρειάζεται πλέον να δαπανήσουν πολύ χρόνο για θεραπεία, μεγάλα χρηματικά ποσά, δεν βλέπουν βελτίωση μολονότι γυμνάζονται και προσέχουν τη διατροφή τους, και συνάμα θέλουν να αποφύγουν τις επεμβατικές, ενέσιμες, ή χειρουργικές θεραπείες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 25347347 / 99806868 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.drpattichis.com / www.ananeosis.com.cy για ένα ραντεβού με τη γιατρό μας Δρ Κατερίνα Παττίχη MBBS BSc MSc PhD PgCert FIBMS με εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και Γεροντολογία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ