Το ANANEOSIS Medical Rejuvenation Clinic είναι περήφανα η πρώτη και μοναδική κλινική στην Κύπρο που προσφέρει το VeinAwaythermosclerosis, τη πρωτοποριακή  θεραπεία  για ευρυαγγείες, κρεατοελιές, ελιές, αιμαγγειώματα, κεχρία και άλλες καλοήθεις δερματικές παθήσεις.   

Πώς λειτουργεί το VeinAway™;

Η καινοτόμος θεραπεία VeinAway™ χρησιμοποιεί την αρχή της θερμοπηξίας, όπου η εξαιρετικά υψηλής συχνότητα των 27,12 MHz και μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας στέλνει θερμική ενέργεια στην υπο θεραπεία περιοχή, προκαλώντας εστιασμένη θερμοπηξία και συρρίκνωση / εξάλειψη του δερματικού προβλήματος, χωρίς κανένα κίνδυνο βλάβης για την επιδερμίδα ή τους παρακείμενους ιστούς. Στη συνέχεια, το σώμα αφαιρεί τα υπολείμματα ως μέρος της διαδικασίας επούλωσης.

Σε ποια προβλήματα στοχεύει;

  • Ευρυαγγείες / φλεβίτιδα
  • Αιμαγγειώματα
  • Σπίλους (ελιές)
  • Καλοήθεις δερματικές παθήσεις π.χ. ιογενή θηλώματα (κρεατοελιές και μυρμηγκιές / σκάθαρους (papillomata)) και μη-ιογενή θηλώματα (ακροχορδώνες (skin tags))

Τι είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Τόσο για τις θεραπείες προσώπου όσο και για το σώμα, ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Μπορεί να εμφανιστεί κάποια παροδική ερυθρότητα και ξηρότητα για μερικές ημέρες.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται μόνο μία θεραπεία, ωστόσο εάν υπάρχει μεγάλος αριθμός αγγείων ή άλλων κηλίδων, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από μία ή ακόμη και μια σειρά θεραπειών για βέλτιστα αποτελέσματα. Οι θεραπείες στο ίδιο σημείο απέχουν μεταξύ τους έως και 2 μήνες.

Σε ποιούς τύπους δέρματος απευθύνεται η θεραπεία;

Όλοι οι τύποι και χρωματικοί τόνοι του δέρματος μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς κανένα κίνδυνο δημιουργίας μελάγχρωσης, κάψιμου ή ουλών.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος χρόνος ανά περιοχή είναι 20 λεπτά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Vein Away σε σχέση με άλλες θεραπείες;

Η επαναστατική τεχνολογία VeinAway™ αντιμετωπίζει τις ευρυαγγείες και άλλες δερματικές παθήσεις σε μέρη όπου η σκληροθεραπεία ή άλλες μεθόδοι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με την ίδια ασφάλεια, όπως οι αστράγαλοι και το πρόσωπο. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, δεν έχει παρενέργειες, όπως υπέρ- ή υπόμελάγχρωση ή ουλές.

Η ιατρική ραδιοσυχνότητα υψηλής συχνότητας 27,12 MHz (γνωστή και ως Pico Flash) που παράγεται από το VeinAway™ απορροφάται πιο αποτελεσματικά από τα κύτταρα του σώματος συγκριτικά με άλλα παρόμοια συστήματα, και ως εκ τούτου χρειάζεται λιγότερη ενέργεια και λιγότερο χρόνο για να επιτευχθούν τα ανώτερης ποιότητας αποτελέσματα θερμοπηξίας.

Επιπλέον, λόγω της υψηλής ακρίβειας του VeinAway™, τα αποτελέσματα είναι πιο εντοπισμένα και στοχευμένα, χωρίς βλάβη στον γύρω ιστό.

Το VeinAway™ είναι μια ασφαλής τεχνολογία αιχμής και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες παρόμοιες θεραπείες είναι ότι είναι μια άνετη και ουσιαστικά ανώδυνη θεραπεία χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις παραδοσιακές θεραπείες, είναι ότι δεν χρειάζεται ο/η ασθενής να χρησιμοποιεί επιδέσμους κατά την αποθεραπεία και μπορεί να συνεχίσει τις κανονικές του/της δραστηριότητες αμέσως μετά.

Σε αντίθεση με τη θεραπεία με λέιζερ, η θεραπεία με VeinAway™ δείχνει αποδοτικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το VeinAway™ πληρεί όλα τα διεθνή πρότυπα για εκπομπές ραδιοσυχνοτήτων, ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC) και ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI).

Τι είναι οι ευρυαγγείες;

Οι ευρυαγγείες είναι μικρές διατεταγμένες φλέβες που εμφανίζονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος είτε λόγω κληρονομικότητας ή λόγω περιβάλλοντος. Αυτές οι ορατές φλέβες των ποδιών και του προσώπου εμφανίζονται ως μικρές κόκκινες ή μωβ γραμμές και είναι ένα κοινό πρόβλημα που εμφανίζεται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Τι είναι τα αιμαγγειώματα;

Τα αιμαγγειώματα είναι βλάβες που αποτελούνται από μεγαλύτερο αριθμό αγγείων του αναμενόμενου. Μπορούν να εμφανιστούν με τη γέννηση ή αργότερα σε μεγαλύτερη ηλικία (όπως χαρακτηριστικά τα κερασοειδή (cherry) αιμαγγειώματα, δηλαδή οι μικρές κόκκινες ελίτσες των ενηλίκων).

Τι είναι οι σπίλοι (ελιές);

Οι σπίλοι (κοινώς ελιές) είναι δερματικές βλάβες που αποτελούνται από περισσότερα του αναμενόμενου μελανοκύτταρα. Τα μελανοκύτταρα αποτελούν ένα είδος των φυσιολογικών κυττάρων της επιδερμίδας και προστατεύουν με τη χρωστική τους (μελανίνη) το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες. Ελιές μπορούν να υπάρχουν από τη γέννησή μας (συγγενείς σπίλοι) ή μπορεί να εμφανιστούν αργότερα (επίκτητοι σπίλοι).

Τι είναι τα θηλώματα;

Τα απλά θηλώματα (ακροχορδώνες ή skin tags) είναι μικρά καλοήθη μη-ιογενή ογκίδια του δέρματος που συνδέονται με το υπόλοιπο δέρμα με ένα λεπτό μίσχο. Μοιάζουν με κρεατοελιές και δεν μεταδίδονται από άτομο σε άτομο. Εμφανίζονται συχνότερα σε σημεία όπου υπάρχει τριβή και αυξημένη υγρασία π.χ. λαιμός, μασχάλες, πλάτη, περιοχή κάτω από το στήθος, πρόσωπο, βλέφαρα, μηροί.

Τα καλοήθη ιογενή θηλώματα (κρεατοελιές) οφείλονται στον ιό HPV και εμφανίζονται κατεξοχήν σε σημεία όπου υπάρχει παρατεταμένη τριβή, όπως στο λαιμό, στη μασχάλη, στην υπομάστια πτυχή κάτω από το στήθος ή στη γραμμή του στηθόδεσμου στην πλάτη.

Τι είναι οι μυρμηγκιές;

Οι μυρμηγκιές ή κοινώς σκάθαροι, είναι καλοήθη μεταδοτικά ιογενή θηλώματα (papillomata) που οφείλονται στο ιό HPV, τον Ιό των Ανθρώπινων Θηλωμάτων. Ο HPV προσβάλλει τα κύτταρα της επιδερμίδας και αυξάνει τον πολλαπλασιασμό τους, δημιουργώντας έτσι τις μυρμηγκιές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε με την Δρ Κατερίνα Παττίχη στο τηλέφωνο 25347347.

 

Διεύθυνση κλινικής:

Τακίτου 8, 3075 Λεμεσός

Email: [email protected]

www.ananeosis.com.cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ