Στο πλαίσιο των φετινών 13ων IN Business Awards, ο Όμιλος Πηλακούτα, με τη χορηγία του βραβείου ΒΜW Excellence Award, τίμησε τον Κύπριο Επιχειρηματία που διαπρέπει στο εξωτερικό. Το βραβείο αυτό για το 2021 απονεμήθηκε στον καθηγητή Sir Χριστόφορο Πισσαρίδη, τον διακεκριμένο επιστήμονα, ο οποίος το 2010 βραβεύτηκε με το Νόμπελ Οικονομικών (μαζί με τους Ντέιλ Τ. Μόρτενσεν και Πίτερ Ντάιαμοντ), για τη συνεισφορά του στη θεωρία της αναζήτησης τριβών και στη μακροοικονομία.

Εκφραστής του βραβείου ΒΜW Excellence Award, το οποίο ενδυναμώνει το θεσμό της επιχειρηματικής αριστείας, ήταν το νέο, συναρπαστικό ΒMW 4 Coupe, που οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά στο χώρο της εκδήλωσης.

Με ξεχωριστή, δυναμική αισθητική, την πιο προηγμένη τεχνολογία, εξαιρετικά επίπεδα ασφάλειας και εκπληκτικές επιδόσεις, το νέο ΒMW 4 Coupe ανοίγει τον δρόμο προς την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Πιο σπορ και πιο ξεχωριστό από ποτέ προκαλεί τις αισθήσεις και καθηλώνει με τον εμβληματικό σχεδιασμό του.

Η BMW ως χορηγός του βραβείου ‘Kύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό’, το οποίο ξεκίνησε να απονέμεται από το 2018, ενδυναμώνει το μοναδικό θεσμό που επιβραβεύει την κυπριακή επιχειρηματικότητα και δίνει ώθηση στην επίτευξη της επιχειρηματικής αριστείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ