Το Μυστικό Εφεδρικό Φόρεμα των Emanuel

Ανησυχώντας για το ενδεχόμενο ενός απρόβλεπτου προβλήματος, οι σχεδιαστές του νυφικού της Πριγκίπισσας Diana, Elizabeth και David Emanuel δημιούργησαν ένα μυστικό εφεδρικό φόρεμα. Ωστόσο, το φόρεμα αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η Elizabeth Emanuel πίστευε ότι θα ήταν κακός οιωνός. Μετά τον γάμο, το εφεδρικό φόρεμα ξεχάστηκε και χάθηκε στην ιστορία, μέχρι να ανακαλυφθεί 43 χρόνια αργότερα.

Η Αναδημιουργία του Εφεδρικού Φορέματος

Σαράντα τρία χρόνια μετά τον γάμο, η Elizabeth Emanuel αποφάσισε να ολοκληρώσει το εφεδρικό φόρεμα, αναπαράγοντας το σχέδιο της δεκαετίας του ’80 με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια χρησιμοποιώντας παλιές φωτογραφίες. Το αναδημιουργημένο φόρεμα παρουσιάστηκε για μία νύχτα στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της έκθεσης για την 50ή επέτειο του περιοδικού People.

Παρά τις διαφορές του από το αρχικό νυφικό, το εφεδρικό φόρεμα διατηρεί την φανταχτερή λαιμόκοψη, τα μανίκια με βολάν και τις λεπτομέρειες κεντήματος. Η δημιουργία του ξύπνησε αναμνήσεις στην Elizabeth Emanuel, που θυμήθηκε τη Diana ως μια αυθεντική, αυθόρμητη και γενναιόδωρη προσωπικότητα. Η Diana, άλλωστε, πάντα φρόντιζε τους σχεδιαστές, καθοδηγώντας τους και φτιάχνοντας τους καφέ.

Διαβάστε επίσης: Meghan Markle: Η sexy τάση που λατρεύει είναι ιδανική για το καλοκαίρι

Το Εμβληματικό Νυφικό της Πριγκίπισσας Diana

Οι Βρετανοί σχεδιαστές Elizabeth και David Emanuel ήταν οι δημιουργοί του εμβληματικού νυφικού της πριγκίπισσας Diana, ενός από τα πιο αναγνωρίσιμα φορέματα του περασμένου αιώνα. Με ουρά μήκους 25 ποδιών και διακοσμημένο με 10.000 μαργαριταρένιες παγιέτες, το φόρεμα αυτό αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια και τη μαγεία της βασιλικής οικογένειας.

Μυστικά Μέτρα Ασφαλείας

Για να διατηρηθεί το φόρεμα ασφαλές και μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των δημοσιογράφων, οι σχεδιαστές έλαβαν εξαιρετικά προληπτικά μέτρα. Το φόρεμα φυλασσόταν από δύο φύλακες ασφαλείας σε ένα μεταλλικό ντουλάπι. Επιπλέον, οι σχεδιαστές έριχναν αποκόμματα υφάσματος στα σκουπίδια για να παραπλανήσουν τους δημοσιογράφους και να διαφυλάξουν το μυστικό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ