Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ή αλλιώς η πριγκίπισσα του λαού, θα μείνει για πάντα στις καρδιές του κόσμου. Η αγάπη, που συνεχίζουν να έχουν για εκείνη, είναι μεγάλη και δεν είναι τυχαίο που πρόσφατα δημοπρατήθηκε αντικείμενό της έναντι ενός αστρονομικού ποσού.

Συγκεκριμένα, το εμβληματικό κόκκινο πουλόβερ με τα προβατάκια πωλήθηκε για 1,1 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό που διέθεσε ο αγοραστής, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και της προμήθειας, είναι υπερδεκαπλάσιο από την αρχική εκτίμηση του Sotheby’s. Ο οίκος δημοπρασιών υπολόγιζε ότι η τιμή του θα κυμαινόταν μεταξύ 50-80.000 δολαρίων.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα το είχε φορέσει το 1981, λίγο μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ έκανε διάσημες και τις σχεδιάστριες του ρούχου, τη Σάλι Μιούιρ και την Τζοάνα Όσμπορν που είχαν ιδρύσει την εταιρεία Warm & Wonderful.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotheby’s (@sothebys)

Λίγες εβδομάδες αργότερα, έλαβαν μια επιστολή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου τους εξηγούσαν ότι η μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας έσκισε κατά λάθος το πουλόβερ και τις ρωτούσαν αν ήταν δυνατόν να το επιδιορθώσουν ή να το αντικαταστήσουν.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ