Έχει ειπωθεί και σε μια παλιά διαφήμιση, και πλέον το ξέρουμε όλοι και είναι η λύση για πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά μας.

Δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο.

Πόσο μάλλον αν θες να εκφράσεις την άποψη σου ελεύθερα, να βοηθήσεις τον κόσμο τόσο με το σκεπτικό σου σε καίρια ζητήματα όσο ακόμα και με την οικονομική σου εισφορά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα ή ακόμα και στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Η «καραντίνα» θέλει δράση, θέλει τρόπους να γίνεις «ένα» με την κοινωνία, θέλει ευκαιρίες για να λες την άποψη σου αλλά και μικρά «παραθυράκια» που θα σε φέρουν κερδισμένο και σε οικονομικό επίπεδο. Πόσο Netflix, πόσο να χαζεύεις στην τηλεόραση, πόσο να προσπαθείς να κάνεις on-line meeting με τις πιζάμες, πόσες συνταγές του Άκη Πετρετζίκη να μην πετύχεις και πόσα push-ups να κάνεις για να σε βρει το καλοκαίρι ανανεωμένο και έτοιμο να απολαύσεις την ζωή που σου στέρησε ο κορωνοϊός;

Τώρα που έχεις πιο ελεύθερο χρόνο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώσεις πιο «δυνατός» και… να πεις την άποψη σου ελεύθερα, να ακουστείς και να επηρεάσεις τον κόσμο γύρω σου (σταμάτα να τα λες σε σύντροφο, πεθερικά, φίλους ή αφεντικό… αφού ξέρεις δεν σε ακούν).

Το My Opinion είναι η λύση που σου βρήκαμε για να πεις την άποψη σου σε ζητήματα που αφορούν την κυπριακή επιχειρηματικότητα, κοινωνία, οικονομία και πολιτική και μέσω επίσημων και αξιόπιστων ερευνών που θα λάβουν τις απαντήσεις σου σοβαρά και πάντα εμπιστευτικά διασφαλίζοντας τα προσωπικά σου δεδομένα … να επηρεάσεις τον κόσμο και να ανταμειφθείς για τον ελεύθερο χρόνο που αφιέρωσες με πόντους που θα εξαργυρώσεις σε χρήματα.

Είναι αυτό που ζηλεύαμε, ζητούσαμε και ανυπομονούσαμε να έρθει στην Κύπρο με τον πιο έγκυρο τρόπο. Ήρθε η ώρα να καθόμαστε, να λέμε την άποψη μας, να μην μας κριτικάρουν, να επηρεάζουμε αποτελέσματα και να ανταμειβόμαστε για αυτό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις κλικ στην πόρτα που θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ακουστείς και να εκφραστείς ελεύθερα, σε μια περίοδο που όλοι το έχουμε ανάγκη. Κάνε εγγραφή εδώ και ενημερώσου για παραπάνω λεπτομέρειες για τις διαδικτυακές έρευνες.

Ήρθε η ώρα να «αρπάξεις την ευκαιρία» που σου προτρέπουν να εκφραστείς ελεύθερα, να δηλώσεις την άποψη σου για ότι μας αφορά και να εκμεταλλευτείς την ανταμοιβή σου είτε για σένα είτε σε φιλανθρωπικό σκοπό, αφού το «My opinion» με ένα κλικ σου δίνει αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία.

Εναλλακτικά διαμέσου της έρευνας που θα ολοκληρώσεις μπορείς να κάνεις δωρεά την ανταμοιβή σου και την τοποθέτησή σου βοηθώντας το έργο των “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, Sistema Κύπρου, Ιδρύματος ΜΑΖΙ, Hope For Children, D.O.G Rescue Cyprus, Μωρά Θαύματα, Σύνδεσμος για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ).

Πες ελεύθερα την άποψη σου και νιώσε την ηθική, ιδεολογική και οικονομική ανταμοιβή που σου αξίζει.

Γιατί δεν θέλει κόπο… θέλει την…ΑΠΟΨΗ σου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ