Συγκινεί η μαρτυρία δύο νέων ατόμων που είχαν πλησιάσει στο θάνατο αλλά κέρδισαν τη ζωή… 

Δύο πολύ συγκινητικές συνεντεύξεις θα παρουσιάσουν απόψε οι «24 ΩΡΕΣ». Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος μας διηγείται την ιστορία δύο νεαρών που η ζωή του κρεμόταν σε ένα σχοινί. Δύο εντελώς ξένοι άνθρωποι με το δικό τους θάνατο έδωσαν ζωή στους νεαρούς που σήμερα ζουν την ζωή τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

“Εδώ και 7 χρόνια χαμογελώ γιατί ένας άγνωστος άγγελος μου χάρισε ζωή με το θάνατο του δίνοντας μου το ήπαρ του. Τον συναντώ κάθε Κυριακή με το κερί που του ανάβω στην εκκλησία” – Δημήτρης

Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου επιστρέφει με ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια που βγήκαν on air από την εκπομπή «24 ΩΡΕΣ». Οι δύο νεαροί λένε τη δική τους ιστορία που θα συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

“Μέσα μου χτυπά η καρδιά ενός άλλου ανθρώπου. Το μόνο που ξέρω είναι το όνομα του και ότι ήταν ένας νέος σαν εμένα. Είναι ο άγγελος μου ο οποίος μου χάρισε τη ζωή με το θάνατο του. Όμως νιώθω ότι ακόμη είναι ζωντανός μέσα από μένα. Και το αισθάνομαι κάθε φορά που ακούω τον χτύπο της καρδιάς του μέσα μου…”

Στο σημερινό επεισόδιο εμφανίζονται και κοντινά οικογενειακά πρόσωπα που μοιράζονται τα δικά τους συναισθήματα. Μία συγκινητική ιστορία που μας υπενθυμίζει ότι η δωρεά των οργάνων χαρίζει ζωή.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ