Η αποκάλυψη της αλήθειας για τις συνθήκες εξαφάνισης τριών προσώπων το 1974, έρχεται στις 24 ΩΡΕΣ σε ένα επεισόδιο που θα συγκλονίσει, το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 18:45, στον ALPHA Κύπρου.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του συνεχίζουν με το Β’ Μέρος της ιστορίας του Παναγιώτη και της Αναστασίας, που έχασαν τα ίχνη των γονιών και του 6χρονου αδελφού τους κατά τις μαύρες μέρες του 1974.

Ο Παναγιώτης, με τη βοήθεια ενός Ελληνοκυπρίου και έπειτα από πολύχρονη έρευνα που θυμίζει ταινία θρίλερ, κατάφερε να αποκαλύψει τις συνθήκες εξαφάνισης των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι θεωρούνται αγνοούμενοι. Με επίπονες έρευνες στα κατεχόμενα και θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, κατάφερε να βρει συγκλίνουσες μαρτυρίες που παραπέμπουν σε απαγωγή τους από έναν Τουρκοκύπριο ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες της εισβολής, τους παρέσυρε σε έναν μαρτυρικό θάνατο με στόχο να “πάρει πίσω το αίμα” των συγγενών του που είχαν φονευθεί την περίοδο του 1963-64 από Ελληνοκυπρίους.

Το μεγάλο μυστικό αλλά και ο πιθανολογούμενος “τάφος” των γονιών του Παναγιώτη και της Αναστασίας, αλλά και του 6χρονου αδελφού τους, βλέπουν το φως μέσα από τις 24 ΩΡΕΣ, οι οποίες βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην κατεχόμενη Βασίλεια. Τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως συγκλονίζουν και αποκαλύπτουν τη φρίκη που βίωσαν τρεις αθώοι άνθρωποι.

Στην εκπομπή θα δούμε και την συγκλονιστική επιστροφή του Παναγιώτη στην Πλατανιστάσα, εκεί όπου είχαν καταφύγει πρόσφυγες και είδε για τελευταία φορά τους δικούς του ανθρώπους οι οποίοι είχαν αποφασίσει να μεταβούν στις περιοχές των εχθροπραξιών για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα και είδη πρώτης ανάγκης. Με στόχο να κλείσει αυτή την πληγή, μεταβαίνει με τις 24 ΩΡΕΣ εκεί, για πρώτη φορά μετά το 1974…

Μη χάσετε ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της χρονιάς αυτό το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 18.45, από τον Alpha Κύπρου. Σκηνοθεσία Λοϊζος Μαρκίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ