Η Ελένη Μενεγάκη είδε σήμερα τον Γιώργο Τσούλη να μαγειρεύει σιδηρόδρομο με ρεβίθια και μοιράστηκε τη δική της συνταγή για ρεβιθάδα, στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το φαγητό και απολαμβάνει να μαγειρεύει για τους δικούς της ανθρώπους. Μάλιστα, έχει πει στον αέρα της εκπομπής της ότι περνά αρκετές ώρες κάθε μέρα στην κουζίνα, αφού η μαγειρική τη χαλαρώνει και την ηρεμεί.

Παρ’ όλ’ αυτά, το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να απέχει από την κουζίνα του στούντιο, όταν μαγειρεύουν οι σεφ που συνεργάζονται με την «Ελένη», για να μη μπαίνει στον πειρασμό να τσιμπολογά. Η ίδια, άλλωστε, είπε ότι ενόψει καλοκαιριού προσπαθεί να διατηρήσει τη σιλουέτα της και θέλει να μένει μακριά από τις προκλήσεις…

Έτσι, χρέη βοηθού σεφ έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, παρ’ όλ’ αυτά, η παρουσιάστρια κάνει τα περάσματά της την ώρα του μαγειρέματος, καθώς οι αγαπημένες συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.

Έτσι και σήμερα, την ώρα που ο Γιώργος Τσούλης ετοίμαζε μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο λεμονάτο με ρεβίθια, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την εμφάνισή της και μάλιστα αποκάλυψε τη δική της συνταγή για ρεβιθάδα, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως καταπληκτική!

«Χθες έκανα ρεβίθια… Έκανα πολλά πράγματα, αλλά ας μην πούμε τη δικιά μου συνταγή, είμαι καταπληκτική! Τρώνε τα παιδιά μου και χαίρομαι…», είπε και συμπλήρωσε: «Τα έβαλα πέντε ώρες στους 140 βαθμούς μέσα σε γάστρα μαντεμένια, γιατί δεν έχω πήλινη. Είχα, μου είχαν στείλει μία από τη Σίφνο, αλλά δεν ξέρω, μου έσπασε, χάθηκε… Γίνεται καταπληκτικό, αριστούργημα!»

Ο Γιώργος Τσούλης συμφώνησε και προχώρησε στο να δώσει τη δική του συνταγή, η οποία έκανε όλο το στούντιο να μοσχοβολήσει!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ