Υλικά:

  • 300 γρ. μπισκότα digestive
  • 125 γρ. βούτυρο
  • 1 συσκ. μικρή πουράκια σοκολάτας
  • 450 γρ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
  • 600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1 πρέζα/ες αλάτι


Σπάμε πρώτα με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας.

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα.

Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια.

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο.

Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα.

Βάζουμε κατάψυξη για 10′.

Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.

Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση.

Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει στο ψυγείo

Πηγή: argiro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ