Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς η οποία έδωσε «ζωή» σε πάρα πολλούς αγαπημένους τηλεοπτικούς χαρακτήρες. Σε συνέντευξη της στην Νίκη Κώτσου για την εφημερίδα “Real News” μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ως παρουσιάστρια εκπομπής αλλά μίλησε και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αναφερόμενη στην νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάζει, ανέφερε:

«Είναι η πρώτη μου προσπάθεια στην παρουσίαση και ομολογώ ότι είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία», δήλωσε για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Η φωτογραφία της ζωής σου» που πρόκειται να παρουσιάσει και κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου.

Σχετικά με τις καταγγελίες η ηθοποιός είπε:

«Οι ηθοποιοί περνάμε μόνο δύσκολα. Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Υπήρχαν κλίκες, οι οποίες αντάλλασσαν διαστροφές κάθε είδους. Είτε λεκτικής είτε σεξουαλικής βίας, οποιασδήποτε μορφής βίας. Έκαναν ανταλλαγή διαστροφών και μεσουρανούσαν. Βρίσκονταν στον αφρό της θάλασσας. Μόνο που στον αφρό ξέρουμε πολύ καλά τι επιπλέει. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο», υπογράμμισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Τέρμα με όλα αυτά τα αποβράσματα», πρόσθεσε στη συνέντευξή της, ενώ δήλωσε ότι η ίδια δεν έπεσε ποτέ θύμα παρενόχλησης ή βίας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ