Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με μια ακόμα καταγγελία από την τραγουδίστρια Chrysa, η οποία μετά τα όσα κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούσαν στην περιπέτειά της με εκείνον, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα“.

H ίδια ανέφερε πως όταν συνέβη το περιστατικό που βίωσε, υπήρχαν μάρτυρες, όμως όπως υποστήριξε ήταν ανήλικη και τα λεγόμενά του ήταν απρεπή.

«Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν ήταν μια τραυματική εμπειρία. Όταν συνέβη το περιστατικό εγώ είχα μάρτυρες μπροστά. Δεν δίστασε να το κάνει ακόμα και μπροστά στους φίλους μου. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση. Δεν με ακούμπησε καθόλου. Ήμουν 17 χρονών στα 18 τότε. Πρέπει να ήμουν ανήλικη. Ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άνθρωπο. Επειδή γνωρίζω πως είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις επειδή μπορεί ακόμα να φτάσεις σε σημείο να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου… Αυτό μπορεί να σε στιγματίσει για πάντα. Εγώ κατάφερα να το ξεπεράσω και με τη βοήθεια των γονιών μου», ανέφερε.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ