Μία νέα καταγγελία πρόκειται να βγει στο φως της δημοσιότητας όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έκανε γνωστό πως ένας άνδρας σκοπεύει σύντομα να καταγγείλει γνωστό ηθοποιό, ο οποίος παγιδεύει γκέι παντρεμένους άνδρες και τους απειλεί πως θα δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.

«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο, που δεν τον ήξερα και που δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ αυτή η υπόθεση. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν σαν να τα γνωρίζω όλα. Πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως γνωρίζει προσωπικά τον καταγγελόμενο και σχολίασε επί του θέματος: «Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία, διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος και θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να παίρνει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλον. Να ακολουθούμε τη σωστή οδό. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ