Σάλο έχουν προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα οι καταγγελίες εις βάρος της Lizzo, από τρία μέλη της χορευτικής της ομάδας. Οι χορεύτριες την κατήγγειλαν για εξευτελισμό και σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη τραγουδίστρια κατηγορήθηκε ότι ανάγκαζε τις χορεύτριες να θωπεύσουν γυμνούς στρίπερς, να φάνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων και άλλες ακραίες ενέργειες.

Η Lizzo θέλησε να απαντήσει στις καταγγελίες, μια μέρα μετά το σάλο που προκλήθηκε και το πλήθος αρνητικών σχολίων που δέχθηκε στο ίντερνετ και μάλιστα, κατηγορεί τις χορεύτριες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Αυτές οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες και συντριπτικά απογοητευτικές. Η εργασιακή μου ηθική, τα ήθη και ο σεβασμός μου έχουν αμφισβητηθεί. Ο χαρακτήρας μου έχει επικριθεί. Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά αυτοί είναι τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ εξωφρενικοί για να μην αντιμετωπιστούν. Αυτές οι συγκλονιστικές ιστορίες προέρχονται από πρώην υπαλλήλους που έχουν ήδη παραδεχτεί δημόσια ότι τους είπαν ότι η συμπεριφορά τους στην περιοδεία ήταν ακατάλληλη και αντιεπαγγελματική.

Ως καλλιτέχνης ήμουν πάντα πολύ παθιασμένη με αυτό που κάνω. Παίρνω τη μουσική και τις παραστάσεις μου στα σοβαρά γιατί στο τέλος της ημέρας θέλω μόνο να βγάλω την καλύτερη τέχνη που αντιπροσωπεύει εμένα και τους θαυμαστές μου. Με το πάθος έρχεται η σκληρή δουλειά και τα υψηλά πρότυπα. Μερικές φορές πρέπει να πάρω δύσκολες αποφάσεις, αλλά ποτέ δεν είναι πρόθεσή μου να κάνω κάποιον να αισθάνεται άβολα ή σαν να μην τον εκτιμούν ως σημαντικό μέρος της ομάδας.

Δεν είμαι εδώ για να με βλέπουν ως θύμα, αλλά ξέρω επίσης ότι δεν είμαι ο κακός που με παρουσίασαν οι άνθρωποι και τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες. Είμαι πολύ ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά μου και να εκφράζομαι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ή να επιτρέψω στους ανθρώπους να το χρησιμοποιήσουν για να με κάνουν να φαίνομαι κάτι που δεν είμαι.

Δεν υπάρχει τίποτα που να παίρνω πιο σοβαρά από τον σεβασμό που αξίζουμε ως γυναίκες στον κόσμο. Ξέρω πώς είναι να ντρέπεσαι για το σώμα σου σε καθημερινή βάση και δεν θα επέκρινα ούτε θα απολύσω ποτέ έναν υπάλληλο λόγω του βάρους του. Είμαι πληγωμένη, αλλά δεν θα αφήσω την καλή δουλειά που έχω κάνει στον κόσμο να επισκιαστεί από αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστηρίξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Lizzo.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ