Αφού αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες στις οποίες εμφανίζεται ο Ζεράρ Πικέ δίπλα στην κοπέλα του, Clara Chia, ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων «αλλοιώνουν την οικογενειακή του ζωή και παραβιάζουν τα δικαιώματα των παιδιών του».

Κουρασμένος από την πολιορκία των παπαράτσι και όλα όσα έχουν προκύψει μετά τον χωρισμό του με τη Shakira στα μέσα ενημέρωσης, ο επιθετικός συμβουλεύτηκε από νομική ομάδα να θωρακίσει την ιδιωτικότητά του και το νέο στάδιο στη ζωή του δίπλα στην 23χρονη σύντροφό του.

Η αρχή της δήλωσης που κυκλοφόρησε από τη νομική ομάδα του λέει: «Από τις 4 Ιουνίου που πέρασε η Shakira και ο Ζεράρ Πικέ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους μέσω κοινής δήλωσης, έχουν δημοσιευτεί πολλές φήμες και υποτιθέμενες μη επαληθευμένες πληροφορίες για τον παίκτη, την οικογένειά του και τα προσωπικά του».

πικέ

Ο Πικέ διαβεβαιώνει, μέσω των δικηγόρων του, ότι η καταδίωξη των ΜΜΕ των τελευταίων δύο μηνών προκάλεσε την αλλοίωση της ζωής των παιδιών του, Μίλαν, 9 ετών, και Σάσα, 7 ετών. «Αυτές οι αναφορές και οι εικόνες προκαλούν όχι μόνο ζημιά στην τιμή αλλά και ζημιά στην εικόνα του, αλλά και μια σοβαρή επίθεση στα δικαιώματα των παιδιών του, των οποίων η ασφάλεια και η προστασία αποτελούν το μεγαλύτερο μέλημά του», αναφέρεται στο μήνυμα. «Ταυτόχρονα, η παρακολούθηση ορισμένων μέσων ενημέρωσης και των παπαράτσι ήταν συνεχής, βλέποντας τον πελάτη μας να αναγκάζεται να αλλάξει την καθημερινότητά του με μοναδικό σκοπό την προστασία των παιδιών του, της οικογένειάς του και του κοντινού περιβάλλοντος του».

Αν και ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν πάντα υπέρ της δημοσιογραφικής δουλειάς και της κάλυψης από τα ΜΜΕ για την επαγγελματική και ιδιωτική του ζωή, αυτή τη φορά, δεν θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν περαιτέρω, οπότε θα λάβει μέτρα εναντίον οποιουδήποτε αναστατώνει τη ζωή του και των παιδιών του.

«Ο Ζεράρ Πικέ πάντα σεβόταν τη δραστηριότητα των μέσων ενημέρωσης και το δικαίωμά τους στην ενημέρωση και έχει πλήρη επίγνωση του θεμελιώδους ρόλου που διαδραματίζουν στην κοινωνία μας. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν παρεμβάσεις που ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας, για τις οποίες ο πελάτης μας αναγκάστηκε να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα απομάκρυνσης και να κινηθεί νομικά εναντίον όσων αλλοιώνουν την οικογενειακή τους ζωή και παραβιάζουν τα δικαιώματα των παιδιών τους. Ο μόνος στόχος του Ζεράρ Πικέ είναι να εγγυηθεί την ευημερία τους και να αποκαταστήσει τα δικαιώματά τους στην ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία».

Ολοκληρώνοντας, οι δικηγόροι ευχαρίστησαν εκ μέρους του πελάτη του για την αυτοσυγκράτηση με την οποία αντιμετωπίστηκαν ορισμένα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες. «Ο πελάτης μας θέλει να ευχαριστήσει μέσω αυτής της δήλωσης τον σεβασμό και την αυστηρότητα που έδειξαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης και πιστεύει ότι όλα θα επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με την εφαρμογή της καλής και κοινής λογικής».

Η 23χρονη φοιτήτρια νέα σύντροφος του Πικέ & πώς γνωρίστηκαν

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ