Ο Ζεράρ Πικέ, λίγες εβδομάδες μετά την επισημοποίηση του χωρισμού του από τη Σακίρα, πάει για άλλα και βρήκε ήδη τον έρωτα στα μάτια νεαρής φοιτήτριας!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της ”Mirror”, μία 23χρονη φοιτήτρια ονόματι Κλάρα Κία Μάρτι που εργάζεται στην εταιρία του, Kosmos, είναι εκείνη που του έχει «κλέψει» την καρδιά. Η νεαρή απασχολείται με την διοργάνωση εκδηλώσεων. Σε άλλο δημοσίευμα που κυκλοφορεί στην ”The Sun”, άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον ανέφερε: «Ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα είναι μαζί μήνες. Κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους αλλά αυτοί που είναι γύρω τους ξέρουν τι συμβαίνει».

Όπως εξηγεί η πηγή, «Τον βοηθούν να κρατήσει τη σχέση του διακριτική και έχουν εξαφανίσει την Κλάρα από τους λογαριασμούς τους στα social media έτσι ώστε να μη μπορεί κανείς να έχει φωτογραφίες της. Αυτό από μόνο του κάνει τους φίλους του να σκεφτούν ότι βλέπει τα πράγματα μαζί της σοβαρά».

Ωστόσο, ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισε να μην κρατά πλέον κρυφό το νέο του έρωτα. Σύμφωνα με τους «Mamarazzis« της El Periódico, παρακολούθησε μια συναυλία του Ντάνι Μάρτιν στο Summerfest Cerdanya μαζί με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία ήρθαν πολύ κοντά.

Δείτε τα στιγμιότυπα από τη συναυλία και φωτογραφίες της Κλάρα:

Οι έμπειρες ρεπόρτερ της Ισπανίας, Λορένα Βάσκεζ και Λάουρα Φα υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται πλέον να τηρούν τα προσχήματα οι δυό τους, ειδικά μετά την κοινή τους παρουσία σε μια συναυλία με πάνω από 3.000 άτομα όπου και φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν συνεχώς.

Αναφέρεται ότι δεν παρακολούθησαν τη συναυλία μόνοι τους, προσκάλεσαν και κάποιους φίλους καθώς και τον μπαμπά του Πικέ, και τον αδελφό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ