Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής παρέμεινε σιωπηλός ενώ η τραγουδίστρια εξέφραζε τα συναισθήματά του μέσα από τη μουσική της.

Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός, ο Ισπανός έγινε πιο ανοιχτός στο να μοιράζεται λεπτομέρειες για την ιστορία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πώς αντιμετώπισε το σκάνδαλο που ακολούθησε τον χωρισμό του με τη Σακίρα. Ο Πικέ εμφανίστηκε στο πρόγραμμα «El Món» στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC1.

Το 2022, ήταν ίσως η χρονιά που συνέβησαν τα περισσότερα πράγματα, από τον χωρισμό μου, τη συνταξιοδότησή μου… Όλα», είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον οικοδεσπότη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι εν μέσω της εμμονής των μέσων ενημέρωσης γύρω από τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια, επέλεξε να μην δώσει σημασία στον Τύπο. «Αν είχα δώσει σημασία σε όλα όσα ειπώθηκαν για μένα, θα ήμουν κλειδωμένος στο διαμέρισμά μου ή θα είχα πηδήξει από τον έκτο όροφο», είπε. «Ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις από όλο αυτό είναι να μην δώσεις σημασία σε τίποτα», εξήγησε.

«Δεν μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα για να αρνούμαι πράγματα που δεν είναι αληθινά. Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα, και δεν θα το κάνω, αλλά από όλα όσα συνέβησαν, ο κόσμος δεν γνωρίζει ούτε το 10% του τι έχει συμβεί. Επίσης δεν θέλω γιατί είναι ιδιωτικό», σχολίασε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ