Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι ο όγδοος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Από το πλευρό του, σε όλη την προεκλογική διαδικασία και κατά τη διάρκεια των εκλογών, δεν έλειπαν οι τέσσερις κόρες του, Ιωάννα, Αικατερίνη, Δέσποινα και Φοίβη αλλά και η γυναίκα του, Φιλίππα Καρσερά που τον υποστήριζαν και του έδιναν δύναμη να συνεχίσει.

Διαβάστε επίσης: Φιλίππα Καρσερά : Ο συμβολισμός πίσω από την πρώτη εμφάνισή της ως “Πρώτη Κυρία”

Ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον πολιτικό στίβο αλλά ασχολείται πολύ και με την οικογένειά του και τις κόρες του. Με τη Φιλίππα Καρσερά, παντρεύτηκε δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους, στις 7 Ιουλίου 2001 ενώ στη συνέχεια απέκτησαν 4 κόρες, την Ιωάννα, την Αικατερίνη, τη Δέσποινα και τη Φοίβη.

Πόσο χρονών είναι οι κόρες τους και με τι ασχολούνται;

ΙΩΑΝΝΑ

Η πρωτότοκη κόρη του Νίκου Χριστοδουλίδη και της Φιλίππας Καρσερά είναι η Ιωάννα, γεννηθείσα στις 22 Οκτωβρίου και είναι 19 χρονών. Σπουδάζει Διεθνείς Σχέσεις στη Γαλλία και οι δύο γονείς της, ταξίδεψαν μαζί της τον περασμένο Αύγουστο για να την βοηθήσουν να εγκατασταθεί στη Γαλλία. Η Ιωάννα πέρα από τις σπουδές της, ασχολείται και με το τραγούδι.

Στις 5 Ιανουαρίου που ήταν η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές, ο Νίκος Χριστοδουλίδης προτάθηκε από την κόρη του, Ιωάννα. Σχετικά με την υποψηφιότητα του πατέρα της, είχε δηλώσει «Τον θαυμάζω όχι μόνο γιατί είναι πατέρας μου αλλά γιατί έχει αξίες, είναι ικανός και όπως λέει ο ίδιος είναι ένας σύγχρονος ηγέτης με πλούσιο βιογραφικό που εμπιστεύομαι».

Παράλληλα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Παραδοση Κατ’ Οικον», είχε αποκαλύψει τα κοινά τους στοιχεία όπως: «Έχουμε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα με τον πατέρα μου, όπως η ιστορία για παράδειγμα. Μας αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να συζητούμε… κάποιες φορές με βοηθάει με πράγματα για το σχολείο. Του αρέσει πολύ η μουσική, στο αυτοκίνητο του αρέσει να τραγουδά παρόλο που προσωπικά δεν ακούω τα ίδια τραγούδια με εκείνον. Ο χρόνος που περνάμε μαζί σίγουρα είναι πολύτιμος και θα έλεγα ως πατέρας είναι αυστηρός όταν πρέπει, αλλά είναι και κάπως πειραχτήρι. Γενικά, τον θαυμάζω πολύ και με εμπνέει! Είμαι ευγνώμων για τις παφίτικες ρίζες που μου έχει προσφέρει και ανυπομονώ να δω τι θα κάνει στο μέλλον. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ».

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δεύτερη στη σειρά είναι η Αικατερίνη, που έχει γενέθλια στις 6 Μαΐου. Είναι 16 χρονών, μαθήτρια Λυκείου και ασχολείται με τον στίβο. Στα περσινά της γενέθλια, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είχε κάνει μια τρυφερή δημοσίευση με φωτογραφία της και της έστειλε τις ευχές του.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Τρίτη ηλικιακά είναι η 13χρονη κόρη του Δέσποινα, που έχει γενέθλια στις 10 Ιανουαρίου και είναι μαθήτρια Γυμνασίου. Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη μοιράζονται μια κοινή αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από την ποδηλασία. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Νίκος Χριστοδουλίδης έχει μοιραστεί αρκετές φορές φωτογραφίες με την Δέσποινα Χριστοδουλίδη από τις βόλτες τους με ποδήλατο.

ΦΟΙΒΗ

Η μικρότερη κόρη του Νίκου Χριστοδουλίδη είναι η Φοίβη, που είναι 8 ετών και είναι μαθήτρια Δημοτικού. Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες του με την μικρή Φοίβη και τις ξεχωριστές στιγμές που περνάνε μαζί.

Χριστούγεννα και Πάσχα είναι πάντα οικογενειακή υπόθεση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ