Στη Γαλλία βρίσκεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης, Υποψήφιος Πρόεδρος για την Δημοκρατία για διακοπές αλλά και για να στηρίξει την κόρη του, Ιωάννα στο νέο βήμα στη ζωή της.

Η ίδια θα σπουδάσει στο Sciences Po και μαζί με την γυναίκα του Φιλίππα Καρσερά, μετέβησαν στην πόλη του φωτός για να βοηθήσουν στο “στήσιμο” του σπιτικού της και στην διακόσμησή του.

Απαραίτητες παρεμβάσεις του πατέρα, Νίκου Χριστοδουλίδη όπως φαίνεται ήταν απαραίτητες. Δείτε την φωτογραφία και τη θέα από το σπίτι της.

Η Ιωάννα είχε πει για τον πατέρα της σε πρόσφατη αναφορά της σε τηλεοπτική εκπομπή που ήταν καλεσμένος:

«Με τον πατέρα μου έχουμε αρκετά κοινά, εκτός από το εμφανισιακό. Έχουμε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, όπως η ιστορία για παράδειγμα. Μας αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να συζητούμε… κάποιες φορές με βοηθάει με πράγματα για το σχολείο. Του αρέσει πολύ η μουσική, στο αυτοκίνητο του αρέσει να τραγουδά παρόλο που προσωπικά δεν ακούω τα ίδια τραγούδια με εκείνον. Ο χρόνος περνάμε μαζί σίγουρα είναι πολύτιμος και θα έλεγα ως πατέρας είναι αυστηρός όταν πρέπει, αλλά είναι και κάπως πειραχτήρι. Γενικά, τον θαυμάζω πολύ και με εμπνέει! Είμαι ευγνώμων για τις παφήτικες ρίζες που μου έχει προσφέρει και ανυπομονώ να δω τι θα κάνει στο μέλλον. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ