Δίπλα στον σύζυγο της Νίκο Χριστοδουλίδη από την υποβολή της υποψηφιότητας του μέχρι και την ανάδειξη του, βρίσκεται η Φιλίππα Καρσερά, η οποία έκανε και την πρώτη της εμφάνιση ως «Πρώτη Κυρία» στο Στάδιο “Ελευθερία-Τάσσος Παπαδόπουλος”.

Τι επέλεξε λοιπόν να φορέσει και ποιον συμβολισμό κρύβει η εμφάνιση της; Η Φιλίππα Καρσερά λατρεύει τα κλασσικά κομμάτια σε καθαρές γραμμές έτσι και στο πρώτο της look ως «Πρώτη Κυρία» επέλεξε ένα μωβ σύνολο, καθόλου τυχαίο χρώμα σε λιτή γραμμή.

Το μωβ είναι μια απόχρωση που έχουμε δει σε looks της Kamala Harris, της Jil Biden, της Michelle Obama αλλά και πολλών άλλων Κυριών που είτε βρίσκονται ενεργά στο χώρο της πολιτικής είτε έχουν τον τίτλο της «Πρώτης Κύριας».

Πέρα από το ότι είναι ένα δυναμικό χρώμα αρκετές Κυρίες επιλέγουν το μωβ ως αναφορά στις Σουφραζέτες. Το κίνημα των συγκεκριμένων γυναικών, που εδραίωσαν το δικαίωμα ψήφου στα τέλη του 19ου αιώνα, χρησιμοποιούσε μωβ σήματα για τη δράση του, ως ένα σύμβολο αξιοπρέπειας και ενότητας.

Αυτό το χρώμα επέλεξε λοιπόν και η Φιλίππα Καρσερά στην πρώτη της εμφάνιση, ως “Πρώτη Κυρία” ολοκληρώνοντας το σύνολο της με  ένα λευκό blazer jacket.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ