Μηνύσεις κατά της ηθοποιού, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έχουν ήδη κατατεθεί από πρώην συνεργάτιδά της.

Η star του Hollywood, φαίνεται ότι θα “λύσει” τις διαφορές της δικαστικώς, με ένα σκάνδαλο να έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της, στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η ηθοποιός είναι γνωστή για τη λατρεία της στα παπούτσια και τα επιχειρηματικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με ανοδική πορεία στον τομέα των πωλήσεων.

Όμως, πρώην διευθύντρια των επώνυμων καταστημάτων της προχώρησε σε μήνυση εναντίον της Parker και του συνεταίρου της, γιατί δε πληρώθηκε τις υπερωρίες της. Η Heather Holt κατέθεσε μήνυση και ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία της Sarah Jessica Parker δεν της πλήρωσε τις υπερωρίες που αφορούσαν το διάστημα από 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και 1 Μαρτίου του 2020.

Η ίδια ζητάει τα δεδουλευμένα από τις υπερωρίες που ήταν συμφωνημένα καθώς και τόκους, αναφέροντας και την κακή συνεργασία που είχαν οι δυο τους αλλά και την άδικη μεταχείρηση των εργαζομένων της. Συγκεκριμένα, δήλωσε ο δικηγόρος Holt

Όλοι οι εργαζόμενοι αξίζουν να πληρώνονται για τις ώρες που δούλεψαν. Οι παραβιάσεις του νόμου που γίνονται στους μισθούς είναι σοβαρές και κάθε εργοδότης που παραβιάζει το νόμο πρέπει να λογοδοτεί. Ακόμη και διασημότητες, όπως η Parker», σχολίασε ο δικηγόρος της Holt με τον εκπρόσωπο της ηθοποιού να δηλώνει: «Μάθαμε για τη μήνυση και αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τους ισχυρισμούς.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ